Megnyerte második edzőmérkőzését is a hamarosan rajtoló NB III.-as szezonra készülő futballcsapatunk, mely 2–0-ra győzött a Győr-Moson-Sopron vármegyei I. osztály ezüstérmese, a Mezőörs otthonában.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, mivel mindkét csapat felvállalta a nyílt játékot. Az első negyedóra végén egy sarokrúgás után Horváth Márk csúsztatott a hosszú sarokba, ezzel a találattal pedig meg is szereztük a vezetést. Ezután is inkább a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, helyzetekről nem igen alakultak már ki, így a szünetre 1–0-s Hali-előnynél vonulhattak a küzdő felek.

Térfélcserét követően komoly energiákat mozgósítottak a hazaiak az egyenlítés érdekében. Voltak is lehetőségeik, de nekünk is nyílt esélyünk a mérkőzés lezárására. Ez végül a találkozó hajrájában sikerült is, így a második felkészülési mérkőzésünket is sikerült megnyernünk, még pedig 2–0-ra.

Szenczi Imre: Tudtuk, hogy egy jó erőkből álló ellenféllel fogunk találkozni, és nem is csalódtunk. Az első félidő eléggé hektikusra sikeredett sok párharccal, kevés helyzettel. Sajnos kisebb sérülések miatt borult az eltervezett stratégiánk, és nem kockáztathattunk egy héttel a bajnoki rajt előtt. A második játékrészben közel volt a hazai csapat az egyenlítéshez, de a fiatalok újra frissítést és lendületet hoztak, majd a mérkőzést is eldöntötték. Tudjuk, hogy három hét nagyon kevés felkészülni egy bajnoki szezonra, de nem tehetünk mást, a fennmaradó egy hétben tovább kell csiszolni, javítani a játékunkat.

Mezőörs KSE – Haladás VSE 0–2 (0–1)

Haladás VSE: Horváth B. (Molnár T.) –  Czuczi P. (Tompek L. 60') Horváth M. (Varga Cs. 30') Kovács B. (Fehér D. 45') Tarján P. (Vígh P. 60') –  Szakály A. (Tóth M. 60') Jancsó A. (Macoun B. 60') Horváth A. (Fábián B. 45') – Árvay D. (Hári K. 60') Szenczi B. (Likerecz B. 60') Ferencz Z. (Horváth A. 60')

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Horváth M., Likerecz B.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. Magyar Futsal Akadémia
6. DEAC
7. MVFC Berettyóújfalu
8. TFSE-Tent Budapest
9. Á Studió Nyíregyháza
10. Vehir.hu Futsal Veszprém
11. Rubeola FC
12. Újpest FC
Go to top