A Vitnyéd SE 2–1-es legyőzésével mutatkozott be a jelentős átszervezésen átesett felnőtt futballcsapatunk, mely a vármegye I. osztályú bajnokságra hangol.

Haladás VSE – Vitnyéd SE 2–1 (1–0)

Haladás VSE: Horváth B. (Molnár T. 60') - Horváth M., Kovács B., Vígh P. (Pál L. 60') - Tóth M. (Tompek L. 60') Jancsó A. (Horváth A. 60') Szakály A. (Györe N. 60') Czuczi P. - Fehér D. (Tóth Szatmári Z. 60') Szenczi B. (Horváth D. 60') Árvay D. (Hende M. 60')

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzőink: Szenczi B., Horváth A.

A hazai környezetben lejátszott mérkőzés első félideje változatos játékot hozott. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A labda többnyire inkább a mieinknél volt, a Győr-Moson-Sopron vármegyei vendégek  gyors kontrákra rendezkedtek be. Szenczi Bencze találatával sikerült megszereznünk a vezetést, így a szünetre mi vonulhattunk 1–0-s előnnyel.

Térfélcsere után viszonylag hamar egyenlítettek a vitnyédiek, akik egy sarokrúgást követően vették be a kapunkat. Szerencsére az utolsó szó a miénk lett, ugyanis a csereként beálló Horváth Arnold gólja a 2–1-es győzelmet jelentette a Haladás VSE számára.

Szenczi Imre: Az első edzőmeccsünkön voltak jó és kevésbé jó momentumaink,  de inkább pozitív, mint negatív a megítélésem a mérkőzésről. Az első negyedóra elég hektikusra sikeredett, majd a vezetésünk után megvolt az a dominancia, amivel nagyobb előnyre tehettünk volna szert. Sajnos elkapkodtuk a támadásaink előkészítését, elsiettük a befejezéseket, így visszaengedtük a mérkőzésbe a vendégeket. A második félidő elején ráadásul egy szöglet után ki is egyenlítettek. A 60. percben 8 játékost cseréltünk, de így is megmaradt a fölényünk. Aztán egy szép támadás után a győztes gólt is sikerült megszereznünk. Úgy érzem megérdemelten nyertünk, mivel kidolgoztunk annyi helyzetet, hogy abból legalább kettőt gólra váltsunk. Emellett volt három kapufánk is, tehát egy nagyobb arányú győzelem is benne volt a mérkőzésben. Amin viszont változtatnunk, amiben javulnunk kell, az a kontra elleni védekezés megszervezése. Túl sok ellentámadásra adtunk esélyt, amiből a vendégek is gólt, gólokat szerezhettek volna. További pozitívum, hogy a fiatalok nagyon meggyőzően szálltak be a mérkőzésbe. Ismét bizonyították, hogy számíthatunk rájuk. Köszönjük, hogy ennyien kíváncsiak voltak az első lépéseinkre.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top