Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb.

Néhány sérülés miatt nem tudták teljes kerettel indítani a bajnoki felkészülést labdarúgóink. Tarján Patrik, Buzás László, valamint két sajátnevelésű fiatal, Likerecz Botond és Varga Csaba van a maródiak listáján, de hamarosan mindannyian bekapcsolódhatnak a munkába. A tervek szerint hetente hét gyakorlásból, valamint egy edzőmeccsből áll majd a penzum.

- Nem gondoltam semmilyen rávezetésre, hanem rögtön belecsapunk a lecsóba, mivel nagyon kevés idő áll a rendelkezésünkre. Persze ez nem azt jelenti, hogy szétfuttatjuk a srácokat. Mindent labdával gyakorolunk majd, mert az edzések különböző játékelemekről, játékszituációkról szólnak. Építeni akarjuk a csapatot és azon belül az egyéneket is – fogalmazott Szenczi Imre szakmai vezető, aki hozzátette: valamennyi hétvégére terveztek egy-egy edzőmeccset is, melyeken erős vármegye I.-es együttesekkel akarják majd összemérni felkészültségüket, erejüket. Szerdánként pedig egymás közötti játék szerepel a programban.

- Arról már beszámoltunk, hogy három szombathelyi kötődésű játékos, Tarján Patrik, Szakály Attila és Jancsó András nálunk folytatja a pályafutását, de az eddig futsalozó Fehér Dániel is velünk van már. A támadó szekcióba és a kapus posztra még jöhetnének új játékosok, de azért így is megvagyunk. Emellett pedig én nagyon bízom a saját utánpótlásunkban. Onnan olyan 16-17 éves srácok jöhetnek, akik szerintem megállhatják itt is a helyüket – zárta gondolatmenetét Szenczi Imre.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top