Első jelentős erősítésként érkezik egyesületünk megyei I. osztályban induló együtteséhez a csupaszív játékos, aki az előző szezonban a Haladás NB II.-es gárdájában futballozott.

Szenczi Imre szakmai vezető örömmel számolt be arról, hogy a pénteki napon sikerült megállapodnunk Tarján Patrikkal, így a 2003. április 9-én született 182 centiméter magas, a védelem több posztján is bevethető focista a HVSE kötelékében folytatja pályafutását. „Tari” az Illés Akadémián nevelkedett és már ott látszott, hogy remek mentalítással rendelkező, intelligens labdarúgó, akire komoly jövő várhat. Sajnos az előző szezonban több probléma is hátráltatta a játékban. Leginkább egy súlyos szemsérülés, ami miatt még műteni is kellett, ezért sem tudott meghatározó játékossá válni a Haladás NB II.-es együttesében. Most viszont már teljesen egészséges és így a megyei I. osztályban induló csapatunk meghatározó játékosává válhat.

Szenczi Imre tájékoztatása szerint Tarján Patrikon kívül még több komoly erősítést jelentő játékos van a célkeresztünkben. Remélhetőleg hamarosan újabb igazolásokról tudunk majd beszámolni!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top