Harmadosztályú labdarúgóink 1–1-es döntetlent játszottak a bajnokaspiráns Bicskei TC ellen. Vezető találatunkat Szenczi Bence szerezte a 13. percben, azonban vendégeink a 70. minutumban büntetőből egalizáltak.

A tabellán harmadik pozícióban lévő Bicskei TC csapatát fogadtuk hazai környezetben a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.

„A mérkőzés elején volt egy fejesünk, ami a kapufáról "természetesen" kifelé pattant. Ezután viszont Szabó Martin és Szenczi Bence akciójából megszereztük a vezetést. Ebben a félidőben voltak még lehetőségeink, mint ahogy a vendégeknek is megvolt a helyzetük az egyenlítéshez. A második játékrészben is közel álltunk az előnyünk növeléséhez, illetve a büntetőből megszerzett bicskei egyenlítő találat után is voltak befejezéseink, amik alig kerülték el a kaput. Viszont az utolsó pillanatban a vendégek is megszerezhették volna a három pontot. Ellentétes sorozat után találkoztunk a még bajnoki címért is versenyben lévő riválisunkkal. Az összkép alapján reálisnak mondható a döntetlen, bár egy kis hiányérzetem azért van a találkozó után. Ezzel a párharccal megint csak megerősítettük és bizonyítottuk magunknak, hogy ebben a bajnokságban bőven benne volt egy jobb szereplés reménye” – értékelt a mérkőzést követően Szenczi Imre.

A forduló többi mérkőzésének eredménye: itt

A 29. játéknapon a Dorogi FC együttese otthonában lépünk pályára fogadjuk május 19-én, vasárnap 17 órakor.

NB III. Észak-Nyugati csoport 28. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Bicskei TC 1-1 (1-0)

Szombathelyi Haladás VSE: Horváth Bendegúz – Szenczi Bence (Horváth Dániel 89’), Szabó Martin, Varga Csaba, Horváth Márk, Czuczi Péter (Vigh Patrik 66’), Tóth Márton (Balogh Ákos 51’), Buzás László, Kovács Bálint, Árvay Dávid (Pap Márton 66’), Ferencz Zoltán, Pataki Roland, Varga Márk, Győre Noel, Hende Máté

Vezetőedző: Szenczi Imre

Bicskei TC: Illés Bence – Dankó Márton (Benke Áron 46’), Lakatos Gergő, Gaszner Roland, Száhl Péter, Varga Szabolcs (Beliczky Gergő 46’), Savanya Ferenc (Varga Bence 46’), Hirman Kristóf, Tischler Patrik, Bozsoki Imre, Dulló Martin, Radnóti Botond, Fördős Adrián, Boda Balázs

Vezetőedző: Csordás Csaba

Gólszerzők: Szenczi Bence (13’), Tischler Patrik (70’)

Sárga lap: Buzás László (38’), Beliczky Gergő (38’), Varga Bence (91’)

Piros lap: Hirman Kristóf (65’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top