A pályára lépő utánpótlás-labdarúgócsapatunk közül U17-eseink kétgólos hátrányból fordítva nyertek Gyirmóton, míg U14-eseink fölényes győzelmet arattak a megyei rivális Sárvár ellen. U13-as legénységünk nyert és veszített egy-egy meccset; míg U19-es, U16-os és U15-ös együttesünk alulmaradt soros bajnokiján.

U19

2024. május 1., szerda 14:00

MLSZ Országos U19 Alap 20. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Szombathelyi Haladás VSE 2–0 (1–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Bíró Dávid – Wágner Áron, Vizi Kornél (Radványi Gergő 71’), Árvay Dávid, Büki Milán (Házi Marcell 79’), Bakucz Bende, Szentkirályi Gergő, Szemes Bálint (Lajos Dávid 55’), Tompek Levente (Hosszu András 79’), Likerecz Botond, Bíró Ákos, Pikács Márk

Edzők: Tóth Péter, Szenczi Bence

A meccs elejétől fogva mezőnyben folyt a játék, ellenben mindkét oldalon voltak kisebb-nagyobb lehetőségek. A srácok taktikailag fegyelmezetten játszottak, próbálták betartani az előre megbeszélt instrukciókat. Ennek köszönhetően többször is sikerült eljutni az ellenfél kapujáig, de helyzeteink sajnos rendre kimaradtak. A Szeged csapata többnyire kontrákkal és mélységi indításokkal próbált védelmünk mögé kerülni. A hátvédeink sorra tisztázni tudtak, így döntetlennel mentünk szünetre. A második játékrészben folytatódott a kiegyenlített játék, de büntetőhöz jutottak a hazaiak, amit értékesíteni is tudtak. Ezután csapatunk még nagyobb sebességre kapcsolva próbált egyenlíteni, de egy középpályán eladott labda után másodszor is betalált riválisunk. A játékosaink maximális erőbedobással küzdöttek, mentek előre a fordításért, de ez ma nem volt elég a pontszerzéshez. Úgy gondolom, hogy a meccs teljesen a kezünkben volt, az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, de a futball megbosszulta önmagát. Ebben sokkal több volt! Hajrá, Hali! – értékelt Tóth Péter és Szenczi Bence.

 

U17

2024. május 5., vasárnap 10:00

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugat 23. forduló

Gyirmót SE Győr – Szombathelyi Haladás VSE 2–3 (2–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Pikács Márk – Házi Marcell, Pál Levente, Lajos Dávid, Győre Noel, Szabó Kevin, Tóth Attila (Simon Mátyás 52’), Fekete Iván, Macoun Bence, Horváth Dániel, Kolozsvári Ákos

Edző: Nagy Sándor

Gólszerzőink: Macoun Bence (68’), Lajos Dávid (80’), Simon Mátyás (89’)

Két jól játszó csapat mérkőzésén az első félidőben a hazaiak értékesítették, míg mi kihagytuk a helyzeteket. Így kétgólos hátrányban voltunk a szünetben, de a játékkal nem volt problémám. A második félidőben sikerült végre gólra váltani egy lehetőséget. Elhitték a srácok, hogy meg lehet fordítani a meccset, ami aztán Lajos Dávid és Simon Mátyás góljával össze is jött. Jár a gratuláció minden játékosomnak! Hajrá, Hali!” – mondta Nagy Sándor.

 

U16

2024. május 5., vasárnap 12:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugat 23. forduló

Kaposvári Rákóczi BFLA – Szombathelyi Haladás VSE 2–1 (1–1)

Szombathelyi Haladás VSE: Dihen Levente – Haág Benjámin, Öhlhorn Csongor, Vecsera Balázs, Andor Áron, Horváth Áron, Tóth-Szatmári Zétény, Bokor Zalán, Németh Nándor (Marton Olivér 74’), Hári Kevin, Hujber Dominik (Neczpál Milán 57’), Horváth Benjamin, Kumánovich Kristóf

Edző: Petrovics Balázs

Gólszerzőnk: Hári Kevin (17’)

 

U15

2024. május 4., szombat 10:00

MLSZ Regionális U15 Kiemelt Nyugat 23. forduló

Veszprém FC USE – Szombathelyi Haladás VSE  1–0 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Andor Olivér (Horváth Rámiró 41’) – Erdélyi Lorenzó, Farkas Zoltán, Bázsa-Csuszi Kristóf, Kápolnási Botond, Hende Mátyás (Jákói Zsolt 70’), Horváth Ágoston (Horváth-Barton Milán 54’), Kránitz Barnabás, Papp Áron, Csutorás Mátyás (Zsoldos Szebasztián 65’) Churchward Samuel

Edzők: Iszak Gábor, Somfalvi Péter

„Különböző okok, sérülések, betegség, ballagás miatt szűk kerettel készültünk a veszprémi mérkőzésre. Ismét a csütörtökön bajnokit játszó U14-es korosztályból töltöttük fel a kezdőcsapatot: hat fiatal volt a pályán, ketten pedig a kispadon foglaltak helyet. Végig fegyelmezetten, a taktikai utasításokat betartva játszottunk, ám az utolsó percben egy védelmi hibát kihasznált a hazai csapat, és begyűjtötte a három pontot. Pozitívum még, hogy súlyos sérüléséből, hat hónap után visszatérhetett a pályára Zsoldos Szebasztián. Hajrá, Hali!” – nyilatkozta Iszak Gábor és Somfalvi Péter.

 

U14

2024. május 2., csütörtök 15:30

MLSZ regionális U14 alap Északnyugati csoport „Felsőház” 11. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Sárvár FC 12–0 (4–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Kránitz Barnabás, Papp Áron, Horváth-Barton Milán (Horváth-Wagner Péter 53’), Horváth Milán, Kápolnási Botond, Jákói Zsolt (Horváth-Sipőcz Barnabás 59’), Dinnyés Dominik, Szekér Bence (Jankó Bulcsú 57’), Churchward Samuel, Hende Mátyás (Vörös Áron 66’)

Edzők: Neczpál Gábor, Németh Zoltán

Gólszerzőink: Hende Mátyás 4 (39’, 44’, 55’, 63’), Horváth Milán 3 (24’, 37’, 62’), Papp Áron 2 (67’, 83’), Dinnyés Dominik (17’), Kápolnási Botond (72’), Horváth-Sipőcz Barnabás (76’)

Az első perctől kezdve irányítottuk a játékot, letámadtuk ellenfelünket és labdát szereztünk, amiket aztán nem szórtuk el. Számtalan helyzetet dolgoztunk ki és gólokat szereztünk. A második félidőben sportszerű megyei riválisunk a kapuja előterét megszállva próbálta megakadályozni a nagyobb különbségű vereséget. Átlövésekkel, illetve széleken vezetett támadásainkkal próbáltuk feltörni a mély védekezést, ami sikerült és további találatokat szereztünk. Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen mértékben is. Gratulálunk a csapatnak! Hajrá, Hali!-  fogalmazott a találkozó után Neczpál Gábor és Németh Zoltán.

 

U13

2024. május 1., szerda 10:00

MLSZ Regionális U13 alap Nyugati csoport 15. forduló

Szombathelyi Haladás VSE – Pápai ELC  4–2 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Molnár Martin (Simon Márton 21’), Szijjártó Levente, Farkas Gábor, Pungor Bence (Kiszler Benedek 41’), Horváth-Wagner Péter, Hérincs Bence (Horváth-Szabados Olivér 21’), Desics Boton (Doktorics Máté 21’), Jankó Bulcsú

Edző: Kopácsi Sándor

Gólszerzőink: Pungor Bence (19’), Horváth-Szabados Olivér (26’), Farkas Gábor 36’), Jankó Bulcsú (69’)

A mérkőzést a Pápa csapata kezdte jobban, feltolta a védekezését, helyzeteket alakított ki, nyomást helyezett ránk. Gyorsan rendezni tudtuk a sorokat, átvettük a mérkőzés irányítását. Sok labda nélküli mozgásunk volt, így meg tudtuk bontani az ellenfél védekezését. Egy szép támadás higgadt befejezéseként az első negyed végén megszereztük a vezetést. Két kényszerű cserére is szükség volt sérülés miatt, de az U12-ből felhozott játékosok jól szálltak be a mérkőzésbe. Folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját, több labdát is szereztünk térfelükön. Támadásépítésben rendre jó megoldásokat választottak a srácok, ennek eredményeképp további két gólt szereztünk, köztük egy szépségdíjas találatot. Egy távoli szabadrúgást követően szépített a Pápa, de ma fejben nagyon erősek voltunk, és erre góllal válaszoltunk. Véleményem szerint a tavasz egyik legjobb mérkőzését játszottuk ma, gratulálok a srácoknak, ez igazi csapatmunka volt! Hajrá, Hali!” – értékelte a találkozót Kopácsi Sándor.

2024. május 4., szombat 14:00

MLSZ Regionális U13 alap Nyugati csoport 22. forduló

Sárvár FC – Szombathelyi Haladás VSE 3–1 (0–0)

Szombathelyi Haladás VSE: Major András – Molnár Martin, Szijjártó Levente, (Horváth-Szabados Olivér 21’), Hérincs Bence, Pungor Bence, Horváth-Wagner Péter, Desics Botond (Kiszler Benedek 21’), Farkas Gábor (Doktorics Máté 22’), Jankó Bulcsú (Simon Márton 21’)

Edző: Kopácsi Sándor

Gólszerzőink: Kiszler Benedek (59’)

A szerdai mérkőzés még érezhetően a lábakban volt, nem volt meg a kellő dinamika a játékunkban. Egy elkerülhető góllal szerezte meg a vezetést a Sárvár. A találkozó első periódusában nem tudtuk a saját játékunkat játszani, akadozott a labdakihozatal. A második negyedben “megérkeztünk” a meccsbe, több komoly lehetőséget is kialakítottunk, de sajnos nem sikerült ezeket gólra váltani. A harmadik etap végén egy szép támadást követően egyenlítettünk. A záró felvonást jobban kezdte a hazai csapat, gólt szerzett, helyzeteket teremtett, mi sajnos nem tudtunk erre reagálni, így ma ez nem járt pontszerzéssel. Hajrá, Hali!” – fogalmazott Kopácsi Sándor.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. SG Kecskeméti Futsal 1
2. Haladás VSE 0

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 10 +23 28
2. SG Kecskeméti Futsal 10 +4 26
3. MVFC Berettyóújfalu 10 +20 24
4. A Studio Nyíregyháza 10 -11 13
5. DEAC 10 -14 9
6. Futsal Veszprém 10 -22 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top