Harmadosztályú futballcsapatunk 2–1-es sikert aratott a ZTE FC II. vendégeként. Szabó Martin a 16. percben megszerezte a vezetést számunkra, öt minutummal később pedig Pap Márton találatával már kétgólos előnyben voltunk. A házigazdák a második félidő elején értékesítettek egy büntetőt, amely egyben a végeredményt is jelentette.

A ZTE FC II. otthonában léptünk pályára a bajnokság 23. játéknapján.

„Már a vezető találat előtt is volt egy gólba tartó labdánk, de az utolsó pillanatban sikerült fejjel tisztáznia a hazaiaknak. A folytatásban viszont kétszer egymás után mattoltuk őket. Ellenfelünknek kimondott ziccere talán nem is akadt, nekünk inkább voltak kisebb-nagyobb lehetőségeink. Megérdemeltnek éreztem a kétgólos előnyünket. A második félidő elején volt két helyzetünk a harmadik gólhoz. Kimaradtak, egy büntetővel viszont közelebb került a ZTE. Ebben a játékrészben már veszélyesebben játszottak az egerszegiek. Helyzeteik is voltak, amit szerencsére megúsztunk. Viszont nekünk is akadt annyi, amivel lezárhattuk volna a meccset. Egy megerősített Zetével kellett ma felvennünk a versenyt. Hogy ez mennyire sikerült, az eredmény mutatja. Játszottunk mi ennél sokkal szebben is már ebben a bajnokságban, de ekkora szívvel nem is gondoltam volna, hogy lehet. Büszke vagyok a csapatra és a szurkolókra, akik ekkora szeretetet nyilvánítanak ki felénk. Nagyon sokan elkísértek minket, és ez plusz erőt jelentett nekünk. Nem volt egyszerű a dolgunk ma sem. Jövő héten pedig újabb hiányzóink lesznek, akik kipontozódtak. Eltiltások, sérülések miatt a padon tegnap még utánpótlás bajnokin játszó gyerekek ültek szemben NB I.-es kerettagokkal. Régen fogadhattunk már gratulációkat, de ma teljes joggal rászolgáltak a gyerekek. A hozzáállással eddig sem volt baj, de ma még dobtak a tűzre a srácok. Jó volt újra boldog arcokat látni egy győztes meccs után. Azt ígértük, hogy soha nem adjuk fel. Ehhez továbbra is tartjuk magunkat!” – értékelt a mérkőzést követően Szenczi Imre.

A forduló többi mérkőzésének eredménye: itt

A 24. fordulóban a Budaörs csapatát fogadjuk április 14-én, vasárnap 15 órakor.

NB III. Észak-Nyugati csoport 23. forduló

ZTE FC II. – Szombathelyi Haladás VSE 1-2 (0-2)

ZTE FC II.: Senkó Zsombor – Dóczi Krisztián, Tullner Péter, Korógyi Szabolcs (Györe Levente 34’), Boros Zsombor, Kapus Barnabás (Varga László 46’), Ubochioma Meshack Izuchukwu, Vogyicska Balázs (Mulasics Dániel 79’), Lengyel Noel, Kovács Barnabás, Kámi Belián (Christopher Philip Baloteli 79’), Sinkó Máté, Bodrogi Bence, Zsiga Patrik, Balabás Bence, Kozári Norbert, Molnár Kristóf

Vezetőedző: Koller Zoltán

Szombathelyi Haladás VSE: Horváth Bendegúz – Buzás László, Czuczi Péter (Árvay Dávid 70’), Vigh Patrik, Pap Márton, Ferencz Zoltán, Szenczi Bence (Tompek Levente 83’), Balogh Ákos, Tóth Márton, Szabó Martin (Szemes Bálint 91’), Horváth Márk, Pataki Roland, Varga Csaba, Szentkirályi Gergő, Wágner Áron, Kovács Bálint

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Ubochioma Meshack Izuchukwu (53’) ill. Szabó Martin (16’), Pap Márton (21’)

Sárga lap: Czuczi Péter (31’), Balogh Ákos (49’), Ubochioma Meshack Izuchukwu (74’), Buzás László (80’), Christopher Philip Baloteli (84’)

Piros lap: Györe Levente (87’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -1 13
5. DEAC 8 -9 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top