A felső-házi rájátszás második fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk a Veszprémi ESC otthonában. A mieink nagy küzdelemben elveszítették a lélektanilag rendkívül fontos első játszmát és ebből a sokkból a mérkőzés végéig nem is tudtak magukhoz térni.

Csupán az első játszmára sikerült átmentenie csapatunknak azt a remek formát, melynek köszönhetően a felső-házi rájátszás első fordulójában magabiztos győzelmet aratott a határozottan jó erőkből álló Palota VSN ellen. A mieink ezúttal is jól kezdtek és 22–19-es állásnál még úgy tűnt, hogy 1:0 lesz ide. Sajnos ezt követően elfogyott a lendület és sok egyéni hibánknak köszönhetően a hazaiaknak sikerült fordítaniuk, 25–23-ra húzták be a nyitószettet.

A folytatás pedig sajnos határozottan egyoldalúan alakult. A veszprémiek a második felvonást 25–15-re, míg a harmadikat 25–12-re nyerték meg, így a mérkőzés vonatkozásában 3:0-ás győzelmet könyvelhettek el.

Mucsi Péter vezetőedző: - Készültünk erre a mérkőzésre, sajnos az eltervezettekből szinte semmit sem valósítottunk meg. A Veszprémben kiváló játékosok vannak, de ma nem csak egyénileg, hanem mint csapat is fölénk nőttek. A mi erősségünk a szervezett csapatjáték, ma ebben csalódást okoztunk. Az első szett végjátékáig még jó energiákat vittünk a pályára, de a végjáték elvesztése teljesen padlóra küldte együttesemet. A második játszmától értékelhetetlenné vált a produkciónk. Gratulálok a Veszprémnek.

Veszprémi ESC-Haladás VSE 3–0 (23, 15, 12)

Haladás VSE: Csóka L., Zoltán., Sajben L., Blázsovics B., Takács B., Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Horváth B., Fatér J., Héjj L., Varga Á.. Vezetőedző: Mucsi Péter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top