NB II.-es röplabdacsapatunk a MÁV Előre Akadémia otthonában szenvedett 3:1-es vereséget a szezon nyitányán. Lányaink nagyot küzdöttek, a második etapon kívül szoros játszmákat játszottak a jó erőkből álló fehérvári csapat ellen.

Elkezdődött bajnoki másodosztályban szereplő röplabdásaink számára is a 2021/2022-es szezon. Az első fordulóban pihent csapatunk, Dr. Mucsi Péter tanítványai a második játéknapon utaztak Székesfehérvárra, ahol az NB I.-es játékosokkal felálló MÁV Előre Akadémia vendégeként léptek pályára. Az első játszmát jól kezdték lányaink, de a végjátékunkba néhány hiba csúszott, ezért végül a hazaiak nyerték meg (25-21). A második etapra rányomta bélyegét az előző csalódottsága, szétesett játékunk, így könnyedén húzták be a fehérváriak (25-15). A harmadik szettben aztán ismét harcos arcát mutatta meg együttesünk, végig kézben tartottuk a játékot, mellyel 23-25-re nyertünk. A negyedik felvonás kiélezett küzdelmet hozott, apróságok döntötték el a kimenetelét, végül két ponttal a MÁV Előre tudott jobb lenni, és ezzel 3:1-re nyerték meg a mérkőzést. A következő fordulóban, október 17-én 17:30-kor az MTK Budapestet fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban.

Dr. Mucsi Péter: „Jól kezdtük a mérkőzést, egészen a játszma végéig több pontos előnnyel vezettünk, de nagyon elszúrtuk a végjátékot. A második játszmában szétestünk. A harmadik és a negyedik játszma mutatja, hogy mire vagyunk képesek. A mai teljesítményünk ennyire volt elég, de nincs okunk szégyenkezni, egyenrangú felei voltunk az élvonalbeli játékosokkal felálló ellenfelünknek”

MÁV Előre Akadémia - Haladás VSE 3-1 (25-21; 25-15; 23-25; 26-24)

Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

Haladás VSE: Horváth Barbara, Zoltán Anna, Varga Ágota, Németh-Takács Bernadett, Marton Gabriella, Németh Blanka; csere: Kiss Dorka (libero), Kovács Szófia, Katona Virág, Héjj Lotti,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top