Gól nélküli döntetlent játszott a Zanattal közös felnőtt futballcsapatunk a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 3. fordulójában a Kőszeggel,  így a szabályzat értelmében mi jutottunk a következő körbe.

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság élmezőnyébe tartozó Kőszeg együttesével mérkőzött meg Szenczy Imre sérülésektől alaposan megtizedelt csapata a megyei kupa harmadik körében. A szabályzat alapján döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő gárda jut tovább, és ez a mi malmunkra hajtotta a vizet, ugyanis a találkozó 0:0-ra végződött. Amúgy a meccsen egész végig a vendégek játszottak komoly mezőnyfölényben, ám ezt nem tudták gólokra váltani, még úgy sem, hogy 11-est is rúghattak. A remekül védekező csapatunk végül egyáltalán nem érdemtelenül jutott a negyedik fordulóba.

- Gratulálni szeretnék valamennyi játékosunknak, mivel óriási szívvel, lelkesedéssel tették a dolgukat. Ráadásul végig koncentráltak, szervezettek tudtunk maradni. Mindenki kiemelkedő teljesítményt nyújtott – fogalmazott a derbit követően Szenczy Imre vezetőedző, aki külön kiemelte a 16 esztendős Kiss Zoltán és Németh Gábor produkcióját.

Zanati KSE-Haladás VSE-Kőszegi Lóránt FC 0:0

ZKSE-HVSE: Kántor – Németh E., Varga, Neczpál, Kossuth, Szabó Z. (Petrovics) – Kiss, Horváth G. – Horváth M. (Kiricsi), Szabó B. (Szentgyörgyvári), Németh G. Vezetőedző: Szenczy Imre  

A 4. forduló sorsolását szeptember 29-én, kedden tartják majd a megyei szövetségben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top