2:0-ra verték a Király SE csapatát a HVSE 17 évesei. A bajnoki mérkőzés végig kiélezett volt, de megérdemelten győztek a mieink.

 

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.03.31.

Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Esemény: bajnoki mérkőzés

Haladás VSE - Király SzE 2:0 (1:0)

Gólszerzők: Kopácsi D., Pap M.

Haladás VSE U-17: Kiss D., - Nagy B., Komjáthy J., Machinek B., - Nemes D., (Ódor Á.), Prán A., Varga Cs., Varga B., - Németh B., (Mercs L.), Pap M., Kopácsi D., (Tamás B.)

Szenczi Imre, edző értékelése:

"Sajnos az utolsó pillanatban, betegség miatt változtatnunk kellett a tervezett kezdőcsapaton. Zelles Z. helyén annak a Nemes Dávidnak kellett beszállnia, aki még messze nincs száz százalékos állapotban. Az első gólunk előtt is meg voltak a lehetőségeink a vezetéshez, de azt követően olyan ziccereink voltak, amivel le kellett volna zárnunk a mérkőzést. A második félidőben az ellenfél nagyobb hangsúlyt fektetett a támadásokra, így kontrákból tetemes előnyt is szerezhettünk volna. Egy szenzációs lövéssel sikerült két gólt tenni közé, de az ellenfél még így sem adta fel. Ebben a bajnokságban nem tapasztalt lelkesedéssel és akarattal futballoztak. Félő volt, ha betalálnak, nagyon nehéz helyzetbe is kerülhetünk. Szerencsére túl sok lehetőséget nem adtunk és a további kontráink folyamatosan kecsegtettek a mindent eldöntő találattal. Sajnos rossz megoldásokat választottunk, illetve nullárol nem találtuk el a labdát, így végig kiélezett csatát vívtunk. A héten két bajnoki döntőnek beillő mérkőzést játszottunk. A 2002-es korosztályú játékosaink Iszak Gábor irányítása alatt (köszönöm a segítségét) csütörtökön is mérkőzést játszottak, így kevésbé voltak frissek, mint az előző meccseken. Mindkettőt abszolváltuk, így a bajnoki címeket már csak mi ronthatjuk, veszíthetjük el. Az ellenfélnek is szeretnék gratulálni, mivel eddig a legnehezebb feladat elé ők állítottak minket ebben a bajnokságban. A saját csapatunknak szintén jár a nagy gratuláció, mert mindent kiadtak magukból és - véleményem szerint - megérdemelt győzelmet arattak a derbin! 
A sok jó teljesítmény mellett kiemelkedett: Nagy B., Machinek B., Varga B., Pap M., Kopácsi D.
Szép volt srácok, de még messze nincs vége!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top