Nagyobb koncentrációval akár még jelentősebb gólkülönbséggel is végződhetett volna a Haladás VSE U-17-es csapatának a Lendva ellen játszott edzőmérkőzése. A zöld-fehérek 15 támadást váltottak gólra a Kenderesi út műfüves pályáján.

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.02.17. Szombathely

Helyszín: Szombathely

Haladás VSE – Lendva 15:0 (6:0)

Haladás VSE: Kiss D., Nagy B., Komjáthy J., Machinek B., Zelles Z., (Geiger Á.), Prán A., (Molnár G.), Varga Cs., Varga B., Kopácsi D., Németh B., Tamás B.

Gólszerzők.: Németh B. (5), Kopácsi D. (4), Tamás B. (3), Varga Cs. (2), Molnár G.

Szenczi Imre, edző értékelése:

"Mérkőzés előtt egy jóval nehezebb mérkőzésre számítottunk, mivel egy fizikálisan kimondottan erős ellenféllel találkoztunk. Már az első percekben kiderült, hogy nem leszünk egy súlycsoportban. 5 perc elteltével már gólokkal kellett volna vezetnünk. Erre viszont a 19. percig várnunk kellett a kihagyott lehetőségek miatt. Ettől kezdve csak a gólarány volt kérdéses. A mérkőzés pozitívuma a tanult és gyakorolt labdaszerzésekből indított támadásaink és az ebből elért góljaink. A játékunkkal csak időszakonként voltam elégedett. Sokkal többet kellett volna birtokolnunk a labdát. A pontosságba is csúsztak hibák. Türelmetlenek voltunk, ezért a tempótámadás helyett egyenes támadásokat vezettünk, ami miatt hektikussá vált a játékunk. Ilyenkor sokkal átgondoltabban, ritmus és szárnyváltásokat eszközölve kell futballoznunk, hogy azt, amit csinálunk, élvezhessük is. A célunk csakis ez lehet! Mindent összevetve, a végeredmény nagyobb koncentrációval még nagyobb különbségű is lehetett volna!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top