Nem telt eseménymentesen a Labdarugó szakosztály élet a mostani hétvégén sem. Öt mérkőzésből, öt győzelmet arattunk, 38 rúgott és 3 kapott góllal. "Hazai" mérkőzéseiken, győztesen tértünk haza Bükről, ahol a hévizi és büki korosztályos csapatokkal szemben nyerni tudtunk. Csapataink, játékosaink és edzőink hétről hétre hozzák ki magukból a maximumot, hogy jobbnál jobb eredményt tudjanak elérni a pályán. Ezzel öregbítve a Haladás VSE hírnevét. Több korosztályunk (U16-17-19) a bajnoki címekért küzd, míg az U14-15 folyamatos fejlődéssel a középmezőnyben tanyázik. 

Lassan újra saját otthonunkban dolgozhatunk és szakosztályunk igénybe kihasználhatja a komplexum és a Kenderes úti pályák adta lehetőségeket és még színvonalasabb munkát tudnak majd végezni csapataink. Visszatérhetnek, azok a gyerekek, akik itt ismerkedtek a meg a labdarúgás alapjaival. Végre újra hazatérhetnek!

Nagyon várjuk, megérdemeljük, megérdemlik!

U14

Haladás VSE-Hévíz 12-0 (7-0)

Haladás VSE: Czöndör(Kovacs L)-Török,Berta,Tóth,Zugonics(Spilenberg)-Kovács A(Gáspár),Horváth D(Likerecz),Horvath Cs-Spitzer,Horvath Benedek,Fekete(Horváth Bálint)

Gól: Horváth Benedek 5,Horvath D 2,Horvath Cs 2,Likerecz 2,Török

Petrovics Balázs:

Bükön játszottuk soron következő mérkőzésüket. Hévíz csapat volt az ellenfél. Tudtuk milyen mérkőzésre számíthatunk, ennek tudatában készültünk a héten. Nagyon pozitív volt, ahogy a srácok hozzáálltak a mérkőzéshez. Végig koncentrálva nem öncélúan a gyakorolt elemeket használva játszottak. A mérkőzés képe alapján, jobb helyzetkihasználással nagyobb lehetett volna a különbség. A Hévízi játékosoknak gratulálok akik sportszerűen játszották végig a mérkőzést! Csapatom minden játékosának is jár a gratuláció!

 

U15

Haladás VSE – Hévíz SK 5:2 (3:2)

Haladás VSE: László (Antoni 55’) –Márovics, Bősze Bence, Baumann (Szele 72’), Akl – Kárász (Kránitz 67’) Tóth D., Szalai- Bódi,Halász, Rózsa (Malomsoki 55’)

Gól: Halász 2, Bódi 2, Szalai

Jók: Az egész csapat dícséretet érdemel. Malomsoki Milán nagyon jól szállt be.

 

Horváth Tibor: 

A büki sportcentrumban fogadtuk a mérkőzés előtt ugyanannyi ponttal álló Hévíz gárdáját. Az első perctől kezdve mi birtokoltuk a labdát, építettük a támadásokat. Halász és Szalai révén hamar eldönthettük volna a meccset, de a vendégek egy 11-es és egy remekül eltalált szabadrúgásnak köszönhetően visszajöttek, 3:2 vel mentünk el a szünetre. A második félidőben végig motiváltan és fegyelmezetten játszva, esélyt sem adtunk az ellenfelünknek. Bódi két egyéni megmozdulására már nem érkezett válasz.

A mai mérkőzésen mindenki remek hozzáállásának, és a szervezett játékunknak köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk. Külön dicséret illeti a srácokat, hogy ebben a nehéz helyzetben más-más időpontban és helyszínen készülünk a mérkőzésekre, de szó nélkül jönnek és dolgoznak a sikeresebb jövő érdekében.

 

U-16

Vasszécseny-HVSE 1:15 (0:11)   

Haladás VSE: Szarka--Németh O,Kasper,Varga Á(Babócsi),Judik(Vajda)--Geiger,Zelles--Ferencsák(Németh T),Németh B,Ódor--Vargyas.

Gól: Németh B(6),Zelles(3),Ferencsák,Vargyas(2),Vajda,Geiger,Babócsi

Jók:Varga Á,Geiger,Zelles,Németh Benjamin (a mezőny legjobbja)

 

Iszak Gábor:

Nagyon nagy iramban kezdődött a mérkőzés, látszott hogy a hazai csapat is felszívta magát, ennek ellenére már hamar több gólos előnyre tettünk szert. Ötletes és gyors támadásokat vezettünk és a befejezéseknél is koncentráltak voltunk. Itt kell kiemelnem Németh Benjamin játékát, aki a mai napon nem csak gólerősen játszott, de vezéregyénisége is volt a csapatnak és szenzációs dolgokat láttunk tőle. A második félidőben esett az iram és a színvonal is, ebben az időszakban már megmutatkoztak a hiányosságaink is. Varga Áron lecserélése után a védelmünk nagyon sebezhető volt az ellenfél kontráinál, többször is súlyos hibákat követtünk el, amiket ki kell javítanunk! Meg kell még említenem, hogy a Szécsenyi csapatban is több jó egyéni teljesítményt láttam, a kapusuk a sok kapott gól ellenére nagyon jól védett!

U17

Haladás VSE – Csorna 1:0 (0:0)

Haladás VSE: Kiss D. – Nagy B. Komjáthy J. Machinek B. – Nemes D. Prán A. (Varga Á.) Varga Cs. Varga B. (Mercs L.) – Pap M. – Doktorics Á. Kopácsi D.

 

Gól: Nagy B.

 

Szenczi Imre:

Azt nem lehet erre a mérkőzésre mondani, hogy érzelmektől mentes csata volt! Az, hogy szinte 90 percig ember hátrányban kellett futballoznunk az egy (volt több is) hibás döntés miatt volt. Még, ha történt is a játékvezető szerint „ütés” és jár érte egy jogos kiállítás,  de az előzménye egy támadó fault volt, amit viszont nem torolt meg a játékvezető. Túléltük! Sőt! Kétszer álltunk a kapussal szemben 1:1 elleni játékhelyzetnél. (Egyébként egy nagyon jó képességű futballistát ismertünk meg a Csornai kapus személyében!!! Gratulálok a teljesítményéhez!) Lehet, hogy el is dönthettük volna a két helyzet értékesítésével a mérkőzést, de utólag bánja a fene! Egy kis szerkezet váltással, ugyan azt a játékot játszottuk mint teljes létszámmal. Úgy érzem inkább mi domináltunk – még létszám hátrányban is – mint az ellenfél. (Ja, és ebben a játékrészben volt egy nyilvánvaló büntető - majd a videó is megerősíti – amit szintén rosszul ítéltek meg!) Persze, voltak szerkezeti hibák védekezésnél ami a második félidőben még inkább kiütköztek. Nagyobb összhang és együttműködés kell a csapatrészek között ilyen esetekben, illetve a levédekezendő területeket is jobban kell elosztani egymás között! Ezeket a hibákat viszont egy olyan mentális erővel kompenzálták a srácok, hogy arra nehéz jelzőt is találni! A második félidőben az ellenfél is többet próbálkozott a támadásokkal, amiben volt is egy két veszélyes lehetőségük. Ebben az időszakan a szerencsével sem álltunk hadilábon! Tettünk érte! Nem keveset! Hihetetlen munkát végeztek a támadással megbízott embereink védekezésben, így kevesebb energia maradt a támadás építésekre és befejezésekre. Akcióból jóval kevesebbet tudtunk veszélyeztetni, de jött egy jól elvégzett pontrúgás és egy parádés fejes, amivel megszereztük a vezetést és végül a győzelmet is! Csak szuperlatívuszokban tudok – a hibák kijavítását gyakoroljuk – beszélni a gyerekekről! Amit ma véghez vittek, az parádés volt! Természetesen ehhez a sikerhez azok a játékosok is hozzájárultak, akiknek a mai napon nem tudtam játék lehetőséget adni! Ez egy szenzációs közösség akikhez jó tartozni. Ezt ma bizonyították a gyerekek! Gratulálok Srácok! Büszke vagyok rá, hogy ilyen csapatom van!

Mint fentebb említettem, nem tudok külön kiemelni senkit mert az egész keret – azok is akik az U19-ben játszottak ma – óriási dicséretet érdemel!

 

U19

Haladás VSE U19 - Csorna U19   5-0(2-0)

Haladás VSE: Papp I.-Németh E.,Németh G.,Szűcs O.,Szakasics B.-Hertelendi D.,Perger D.,Péter Á.-Bogyai R.(Leidli Á.),Németh G.B.,Horváth K.

Gól : Péter Á.,Bogyai R., Németh G.B.(2),Szűcs O.

Márkus Gábor:

 

Kisebb csúszással és váratlan, kényszerű cserével indult a mérkőzés, amit nagyszerűen tettek félre a srácok. Kicsit talán az is bennük volt, hogy csak azért is megmutatjuk, minket nem zavarhat meg semmi. 7.perceben meg is szereztük a vezetést és onnantól kezdve élmény volt nézni a fiúkat. Végre megvolt az egyensúly a támadásban és a védekezésben is, szinte az összes párharc a miénk volt, nem rohantunk el, járattuk a labdát, amiből aztán a megfelelő pillanatban szemet gyönyörködtető támadásokat vezettünk és meg se álltunk 5-0ig. Külön öröm számomra, hogy igazi csapattá váltunk akik egymásért is tudnak küzdeni a pályán és a jó hangulat sem elhanyagolható, látszik mindenki élvezi a játékot. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top