Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk 2-0-s sikert aratott a Szentgotthárd együttese felett a bajnokság 15. fordulójában. A mieinknek három vereség után sikerült újra nyerni, ez pedig azt jelenti, hogy mindössze hét pontra a dobogótól, az 5. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

Hazai környezetben zárta a bajnokság első felét Szenczi Imre vezette együttesünk. Az ellenfél a Szentgotthárd együttese volt, amely nem akármilyen győzelmet aratott az előző fordulóban, ugyanis 3-2-re felülmúlta a címvédő Sárvár csapatát.

A védekezésre berendezkedő vendégek ellen nagy fölénnyel kezdtünk, többet birtokoltuk a labdát, ennek ellenére komoly helyzetig nem igazán sikerült eljutnunk. A vezetést egy átlövésből sikerült megszereznünk, Perger Dániel volt eredményes a 20. percben (1-0). Ezt követően megvolt a lehetőségünk, hogy tovább növeljük a különbséget, ezzel viszont nem tudtunk élni, így egygólos vezetéssel mentünk szünetre.

A fordulást követően riválisunk taktikát váltott, kockázatot vállalt és magasabb védekezésre váltott, ez pedig teret adott nekünk a gyors kontratámadásokra, és az újabb helyzetek kialakítására. Ezekből még egyet ki tudtunk használni, a 70. percben Iván Gergő talált be, amivel ki is alakult a mérkőzés 2-0-s végeredménye.

Csapatunk tehát győzelemmel zárta a pontvadászat első felét, így jelenleg 25 ponttal az 5. helyet foglaljuk el a tabellán. A bajnokságot hazai pályán folytatjuk február 26-án a Körmend ellen.  

Szenczi Imre, vezetőedző: „Ez már kicsit hasonlított a saját játékunkra, de még így is sok volt a pontatlanság, ami főként az épphogy visszatérő játékosok fizikális állapotából adódott. Szerettünk volna győzelemmel búcsúzni, ez sikerült, gratulálok a csapatomnak!

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 15. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – SZENTGOTTHÁRDI VSE 2-0 (1-0)

HALADÁS VSE-ZANATI SE: Kántor György – Buzás László (Szakály Benjámin 83’) Nagy Bence, Varga Csaba, Péter Ábrahám – Perger Dániel (Baumgartner Bálint 83'), Szőts Máté (Machinek Barnabás 75'), Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Pap Márton (Németh Gábor 75'), Szenczi Bence

Edző: Szenczi Imre

SZENTGOTTHÁRDI VSE: Kapui Roland – Gerebics Gergő, Kovás Tamás, Báger Norbert, Nyári Olivér, Dancsecz Tamás, Laczó, Benjámin, Gécsek Olivér, Korpics Bálint, Nagy Ottó, Gyécsek Gergely

Technikai vezető: Robert Kercmar

Gólszerzők: Perger Dániel (20’), Iván Gergő (70’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk sajnos nem tudta sikerrel megvívni utolsó őszi találkozóját, és hazai környezetben 8-0-s vereséget szenvedett.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 15. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – SZENTGOTTHÁRDI VSE 0-8 (0-3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top