Fotó: www.mlsz.hu

Somfalvi Bence a Haladás VSE-ben kezdte pályafutását, öt évig futballozott egyesületünknél, a héten pedig az U16-os válogatott első nemzetközi megmérettetésén megszerezte első találatát.

Az U16-os nemzeti csapat nemzetközi porondon a szlovénok ellen debütált, kedden Nagykanizsán egygólos győzelemmel nyitottak, majd csütörtökön Gornja Radgonán 2-2-es döntetlent értek el. A Haladás VSE nevelésű Somfalvi Bence mindkét találkozón pályára lépett, a második mérkőzésen gólt is szerzett.

Fotó: www.mlsz.hu

Jó érzés, hogy olyan fiatalember játszik az utánpótlás-válogatottban, aki nálunk kezdte pályafutását és az alapokat itt szerezte meg. Hosszú út áll még előtte, de bízunk benne, hogy eléri céljait a legmagasabb szinten is. Örülünk, hogy ehhez mi is hozzá tudtunk járulni” - mondta szakmai vezetőnk, Szenczi Imre.

Egyesületünk színeiből számos játékosunk szerepel az NB I.-ben, NB II.-ben és a válogatottban is. Nevelő-egyesületként alapvető célunk, hogy a fiatalok számára olyan minőségi képzést nyújtsunk, amivel elősegíthetjük álmaik megvalósulását.  

Bence abból a korosztályból került ki, akik jelenleg Tóth Péter edzőnk vezetésével a régiós kiemelt bajnokságban a második helyen állnak, ráadásul több tehetséges fiatalt is átadtunk különböző akadémiáknak, például Hancz Dominikot az ETO FC Győrnek, Szentkirályi Gergőt pedig az Illés Akadémiának. Képzési rendszerünk jó alapot ad ahhoz, hogy ifjú labdarúgóink akár a legmagasabb szintig is eljuthassanak” - folytatta Szenczi Imre.

Sok sikert kívánunk Bencének a további pályafutásához!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top