Minden korosztályunk parkettre lépett a hétvégén. Külön beszámolunk minden korosztályunk eredményéről. Az U11-es U13-as U15-ös korosztályaink Szombathelyen tornáztak a Vas megyei futsal bajnokság keretein belül. Az U17-es és U20-as korosztályunk az ELTE otthonában lépett parkettre. Tartalmasan, sok futsallal, Haladás meccsekkel telt a hétvége!

Idegenben futsaloztak a legnagyobb korosztályaink

ELTE-BEAC U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17  5-2

ELTE-BEAC U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20  3-6

Az U17-es és U20-as futsal csapatunk Budapesten lépett pályára a hétvégén, az ELTE otthonában. Az U20-asok két vereséget követően végre rátaláltak a helyes útra, megmutatták mire is képesek és nagyon jó játékkal rukkoltak elő, aminek győzelem lett a vége. Az U17-eseknél sajnos voltak hiányzók, így nem a legerősebb kerettel léptek most pályára. Sajnos, ez meg is látszott a csapat játékán és nem sikerült haza hozni a 3 pontot. Így a két korosztályunk 1 győzelemmel és 1 vereséggel tért haza!

 

 

Szombaton befejeződött az U15-ös Vas megyei futsal torna

Hétvégén, szombaton volt az utolsó torna az U15-ös Vas megyei futsal bajnokságban. Oladon rendezték az utolsó fordulót. Nagyon jól futsaloztak a gyerekeink. Korosztályunk mind a két csapata jól teljesített. A forduló végén kialakult a végeredmény, ahol az „A” csapatunk vereség nélkül, 14 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyerte a csoportot. A „B” csapatunk pedig 2. helyen végzett 9 győzelemmel 1 döntetlennel és 5 vereséggel. Sőt az „A” csapatunk egyik játékosa, Márovics Dávid 26 góllal gólkirály lett a csoportban. Szépen teljesítettek a gyerekeink, jár nekik a gratuláció!

 

 

Lezajlott az U13-as Vas megyei futsal bajnokság

Vasárnap rendezték az utolsó fordulót az U13-as Vas megyei futsal bajnokságban. A gyerekeink nagyot küzdve, jól futsalozva szép eredményt értek el. Ezzel a fordulóval kialakult a végeredmény. Az „A” csapatunk 11 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyerte a csoportot. A „B” csapatunk 5. helyen végzett 3 győzelemmel 2 döntetlennel és 7 vereséggel. Sőt az „A” csapatunkból került ki a csoportban a gólkirály, Vincze Bálint 31 góllal. Gratulálunk a fiatal futsalosainknak! Hajrá Hali!

 

 

Szépen teljesítettek a legkisebb futsalosaink

 

Szombaton rendezték az U11-es korosztály Vas megyei futsal bajnokságának soron következő fordulóját. A csapatunk jól teljesített ezen a napon. 4 mérkőzéséből 3-at megnyert és szoros meccset játszott az Illés Akadémiával is, aminek viszont vereség lett a vége. Jól futsaloztak a legfiatalabbak! Hajrá Hali!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top