Futsal NBIII - Mintegy kétszáz néző előtt került sor az NB3 rangadójára . Mindkét csapatot nagyon lelkes és sportszerű szurkolók biztatták az egész mérkőzés során. A mérkőzést a Kanizsai csapat kezdte jobban hamar három gólos előnyre tett szert. Mintha még a hazai csapat bent maradt volna az öltözőben. De aztán sikerült a hálóba találni és egy csapásra megváltozott a játék képe. A fiúk nyolc perc alatt megfordították a mérkőzést, szinte felrobbant a csarnok, olyan hangulatot teremtett a hazai szurkolótábor. A szünet előtt azonban ismét villant Nagy Gergő a zalaiaktól és egalizálta az eredményt. Vastaps kisértével vonultak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben sem hagyott alább az iram és a színvonal. Rögtön az első percben gólt kaptunk, de ismét sikerült egalizálni Mód Bendi révén és aztán Szakasics  Balázs a vezetést is megszerezte. Sajnos azonban a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel és ismét megfordították a találkozót. A hátralévő időben már nem sikerült kapuba találni és így a vendégcsapat vihette haza a három pontot. De mindenképpen meg kell említeni, hogy egy nagyon magas színvonalú és jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, fiatal játékosainknak az ilyen mérkőzés egyértelműen a fejlődésüket szolgálja.

Ki kell még emelni a két szurkolótábort mert fantasztikus hangulatot varázsoltak a csarnokba és mindezt sportszerűen tették.

Haladás VSE- Nagykanizsai Futsal Club 6-7 (4-4)

Haladás Sportkomplexum: 200 néző

Játékvezetők: Tóth Róbert, Bíró Ottó, Fodor Máté

Haladás VSE:

Gyimesi Máté-Németh Zoltán-Németh Gábor-Németh Gergő-Péter Ábrahám

Csere: Homlok Levente, Tóth Máté, Gyenese Ádám, Mód Bendegúz, Szakasics Balázs, Kossuth Kornél, Köntés Balázs

Edző: Sziffer András

Nagykanizsa:

Szőke Richárd -Béli Ádám-Nagy Gergő-Szőke Ádám -Nagy Tamás

Csere: Szakmeiszter Ádám, Rácz Szabolcs, Török Milán, Schuller Ferenc, Budai Lajos, Szakmeiszter János

Piros lap: Budai Lajos

Gól: Nagy G., Szakmeiszter J., Nagy G., Németh Z. ,Németh Z., Péter Á.,Péter Á., Nagy G., Nagy G., Mód B., Szakasics B., Szőke Á.,Nagy G.

 

Jók: Péter Ábrahám, Gyimesi Máté, Tóth Máté, Homlok Levente, Gyenese Ádám Illetve Nagy Gergő, Szőke Ádám, Török Milán

Sziffer András:

 

Csak gratulálni tudok mindkét csapatnak, rendkívül jó mérkőzést játszottunk. Azt csak sajnálni tudom, hogy nem szereztünk pontot vagy pontokat ezt a rutintalanság számlájára írhatjuk. Dicséret illeti minden játékosomat kiemelkedően teljesítettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top