Swietelsky-Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE 4:5 (1:2)

Hazai pályán sem ment a Nyírgyulaj ellen

Az idei szezonban már találkoztak a felek egymással. Akkor a Nyírgyulaj együttesének sikerült nyerni hazai pályán. A Haladás most a visszavágás reményében lépett pályára az Aréna Savariában. Sajnos, nem jött össze a revans. A Haladás végig kezdeményezően játszott, sokat birtokolta a labdát. A helyzetek száma és a játék képe alapján a szombathelyieknek gólokkal kellett volna győznie, de mégis vereséget szenvedtek. A Győrben aratott nagy siker után ez egy fájó vereség egy szerényebb képességű csapattól, de a Hali mégis jó pozícióban, a 4. helyen karácsonyozhat!

U11-es tornák a hétvégén

Megkezdte szereplését a legkisebb korosztályunk is! Hétvégén rendezték az U11-es Vas megyei futsal bajnokság 1. és 2. fordulóját. Szombaton Táplánszentkereszten, vasárnap Bükön léptek parkettre a fiatal futsalosok. A Haladás a Lurkó, Vafa, Grundball és a Király csapataival került egy csoportba. Szépen zárták a gyerekek a hétvégét. Gratulálunk a gyerekeknek. Hajrá Hali!

Eredmények:
Haladás-Lurkó 2-5
Haladás-Grundball 4-4
Haladás-Vafa 7-1
Haladás-Király se 4-1

Haladás-Lurko 1-6
Haladás-Grundball 4-0
Haladás-Vafa 1-4
Haladás-Király se 3-1

U13-as csapatunk a Haladás Sportcsarnokban játszott

Hétvégén rendezték a Vas megyei futsal torna 2. fordulóját, ahol a Hali U13-as korosztálya a Haladás Sportcsarnokban lépett pályára. A gyerekek nagyot küzdöttek, jól játszottak. Az 1-es csapat minden meccsét megnyerte, sok gólt lőtt és szépen futsalozott. A 2-es csapat gyengébben szerepelt, de a küzdős és az akarás náluk sem hiányzott. Gratulálunk a gyerekeknek a sok gólhoz és a jó eredményekhez! Hajrá Hali!

Haladás 1 – Kőszegi FC  10:1
Haldás 1 – Haladás 2     8:2
Haladás 1 – Grundball   11:0
Haladás 1 – Király SZE    4:1

Jó szereplés az U15-ös csapatunktól

Az U15-ös korosztályban is folytatódott hétvégén a Vas megyei futsal torna. A helyszín Vasvár volt. A szakosztályunk 2 csapatot indított ebben a korcsoportban. Mindkét csapat nagyot küzdve, jól futsalozva vereség nélkül játszotta le a tornát. A 6 mérkőzésből 4-et megnyertek és 2 döntetlent értek el a csapataink. Jár a gratuláció a vasárnapi teljesítményükért a fiataloknak! Hajrá Hali!

Haladás 1 – UFC Kőszeg   4:0

Haladás 1 – Bük   2:2

Haladás 1 – Söpte   6:1

Haladás 2 – Kőszegi FC  4:0

Haldás 2 – Söpte     3:0

Haladás 2 – Bük   3:3

NB III-as siker a Haladás Sportcsarnokban

HALADÁS II – AUTO-SZOFT PÁZMÁNDFALU  6-2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top