Zajlik az élet a birkózók háza táján. Veréb mester tanítványai folyamatosan, hétről hétre versenyeken vesznek részt, és hozzák az elvárt eredményeket. A szakosztályban komoly edzésmunka folyik, így nem meglepőek a dobogós helyezések.

Az elmúlt hetekben több megmérettetésen is képviselték klubunkat. A felnőtt országos bajnokságon sikerült ismét 3 arany érmet szereznünk, és természetesen több dobogós hely is született. Az egyéni számok mellett magas fölénnyel nyertük meg a csapatversenyt, köszönhető a versenyzőink kiváló munkájának. 

Eredmények:

Molnár Bálint 74 kg I. | Ligeti Richárd 74 kg III. | Veréb István 86 kg I. | Hatos Gábor 97 kg III. | Wittmann Kristóf 97 kg III. | Csercsics Richárd 125 kg I. | Ligeti Dániel 125 kg II.

Most hétvége viszont az ifjúságról szólt. 27-én Nemes Bálint az első helyet szerezte meg 69 kg-s kategóriában a nemzetközi Ifjúsági szabadfogású válogató versenyen Bratislavaban. 28-án pedig Tatabányán a Diák I. kötöttfogású OB-n, ahol kb 180 gyerek jelent meg Buday Bálint harmadik, míg Gellén Milán a dobogó második fokára állhatott fel.

Veréb István: "Eseménydús hétvégéken vagyunk túl. Jól teljesítenek a sportolók, bízom benne, hogy a fiatalok egyre több sikert könyvelhetnek el."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top