Fiatal birkózóink intenzív edzőtáborral kezdték a nyarat, két héten keresztül napi két tréningen fejlesztették tudásukat.

A birkózás kétségkívül az egyik legembertpróbálóbb sportágak egyike, számtalan készséget kell ötvözni a siker érdekében, melyeket hosszú évek kemény munkájával lehet elérni. Az eredményességhez számtalan fizikai és mentális kvalitás szükséges: erő, szorgalom, fájdalomtűrés, gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság, mindezek ötvözete egy sikeres küzdelem.

Egyesületünk sportolói két nagyszerű trénertől tanulhatják meg mindezt, Veréb István szakosztályvezetőnk és Ligeti Richárd edzőnk pontosan tudják, milyen és mennyi munkát kell befektetnie a fiataloknak ahhoz, hogy megállják a helyüket a szőnyegen.

Az edzőtábor az egyik leghatásosabb időszak sportolóink életében, hiszen ilyenkor a napi két programon lehetőségük van még több időt szánni a sport elemeinek elmélyülésében. Ifjú tehetségeink a kéthetes tábor végén fáradt mosollyal nyugtázták, hogy ezt is megcsinálták, erősebbek lettek és remélik, hogy munkájuk gyümölcsét learathatják majd az ősszel kezdődő megmérettetéseken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top