Egyesületünk korábbi olimpikonja, világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes birkózója is megméretteti magát a szeptember 21-i nemzetközi küzdősport gálán a szombathelyi Schaeffler Savaria Arénában.

A „Vendetta Fight Night 40 Hungary” elnevezésű gála szervezésének jelenlegi állásáról számoltak be a rendezők. Farkas Csaba, az Őrvidék Kulturális és Sport Egyesület nevében többek között az esemény jótékonysági jellegére hívta fel a figyelmet, melynek kedvezményezettje a Látássérültek Vas Vármegyei Egyesülete lesz. A részletekről pedig Őze-Guth Szilvia és Őze Balázs szóltak. Megtudhattuk, hogy 12 ország sportolói, köztük világbajnokok lépnek az oktagonba, melyben összesen 18 mérkőzést vívnak majd. A meccsek közül az egyik pedig ifjabb Veréb Istváné lesz.

- Lényegében ez lesz a negyedik összecsapásom ebben a sportágban, mellyel két éve, azaz a birkózó pályafutásom lezárását követően kezdtem el komolyabban foglalkozni. Ez egy új kihívás a számomra, amit nagyon szeretek. Bízom abban, hogy a szeptemberi gálán meg tudom majd mutatni a szombathelyi közönségnek, hogy mennyit fejlődtem a ketrecharcban – fogalmazott a Haladás VSE világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes sportolója. Hozzátette: a birkózó múltjából nagyon sok mindent tud hasznosítani, de azért ez a sportág ennél jóval összetettebb.

- Nagyon örültem, amikor Őze Balázs megkeresett ezzel a szombathelyi gálával kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy így 36 évesen ez méltó lezárása lehetne az egész sportpályafutásomnak. Most még fizikálisan jó állapotban vagyok és bízom abban, hogy meg tudok felelni  azoknak az elvárásoknak, amiket magammal szemben támasztok. Technikás, jó bunyóval szeretnék előrukkolni a hazai közönségnek - tekintett már picit előre is ifjabb Veréb István, aki a fővárosban a BSK Crossfight keretein belül készül a szombathelyi rendezvényre, melynek a Schaeffler Savaria Aréna ad majd otthont szeptember 21-én, amikor K1, MMA, valamint pusztakezes boksz kategóriákban lesznek mérkőzések. Emellett pedig zenei meglepetésfellépő, valamint különleges fény- és hangtechnika is várja az érdeklődőket.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

2024/25 FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 3
2. Aramis SE 3
3. SG Kecskeméti Futsal 0
4. B-Kerép Nyírbátori SC 0
5. DEAC
6. MVFC Berettyóújfalu
7. TFSE-Tent Budapest
8. Á Studió Nyíregyháza
9. Vehir.hu Futsal Veszprém
10. Rubeola FC
11. Újpest FC
12. Magyar Futsal Akadémia
Go to top