Szenzációs, százszázalékos hetet produkáltak a versenyrendszerben játszó csapataink az elmúlt héten. Hét mérkőzésből mind a hetet sikerült megnyernünk, ami fantasztikus teljesítmény csapatainktól ! A bajnokságok megyei és országos szinten zajlottak, játszottunk gyengébb és erősebb játékerőt képviselő ellenfelekkel is de ami még növeli az eredmények értékét , hogy az összes találkozót idegenben játszottuk.. Minden játékos aki a pályára lépett illetve az edzők akik irányították a csapataikat maximális teljesítményt nyújtottak . Látni, hogy jó úton halad a szakmai munka a meglévő körülményeink ellenére. Hamarosan, most már csak tényleg hetek kérdése és az infrastruktúránk is adott lesz a még jobb eredmények elérésére.

Eredmények:

U12/13-Csepreg U14 -Haladás VSE U12 :0:7/ 0:1/

U14-Celldömölk-Haladás VSE 2-4

U16-Vép – Haladás VSE  1-16 (0-7)

U19-Pápa – Haladás VSE 2:3 (2:1)

U17-Pápa – Haladás VSE 2:8 (1:3)

U15-Sümeg VSE Haladás VSE 1:3 (1:2)

U14-Sümeg-Haladás VSE 1-5 (1-3)

Hét mérkőzés / hét győzelem , gólarány 46-9

Az elkövetkező hetekről és az elmúlt időszakról Bánfalvi Attila és Somfalvi Csaba számol be.

Bánfalvi Attila szakmai vezető:

Gratulálok mindenkinek aki az elmúlt héten pályára lépett játékosaink közül. Jó érzés, hogy ilyen eredményekkel rukkoltak elő csapataink, ráadásul úgy, hogy minden találkozót idegenben játszottuk. Elég hosszú és nehéz időszak végéhez közeledünk ami után már tényleg csak a szakmára kell koncentrálnunk. Ezért is szívmelengető, hogy a nehézségeink ellenére is az teljesítményeink többnyire jók. Természetesen nem lazíthatunk , tudjuk , sok munka áll ellőttünk a fiatal focistáinknak szeretnénk minél több tudást átadni. Reméljük-a szakmai stáb minden tagja azért dolgozik-hogy sok fiatal tehetség fog majd kikerülni a Haladás VSE egyesületéből, akik minden szinten megtalálják majd a számításukat.  A körülményeink is javulnak, ez nagyon jó. A stadion átadása után a fiatalabb korosztályban közel 150 fiatal vár arra, hogy elkezdhesse az edzéseket az új sportcsarnokban. A nagyobb korosztályok pedig befejezik az ingázást más városokba mivel a műfűves pálya is rendelkezésünkre áll majd pár hét múlva. Célunk, hogy a legmagasabb szintre NB1 -es játékost is kineveljünk , de aki nem jut odáig az is bent maradjon a sport a labdarúgásunk rendszerében mint sportoló vagy mint sportvezető, edző. Ezért nagy a felelőségünk, de mi mindent megteszünk , hogy a Haladás VSE legnagyobb és legnépszerűbb szakosztálya mindig eredményes legyen.

 

Somfalvi Csaba szakosztályvezető:

Egy éve dolgozunk a futsal mellett az utánpótlás labdarúgásért is. A két szakosztály egyesítésével számos lehetőségünk nyílt meg egy új rendszer felépítésére. De ez azonban nem ment egyről a kettőre mivel egy jól működő és egy kevésbé rendezett szakosztályt kellett egyesíteni. Mindenki, aki ezért tevékenykedett óriási munkát végzett és úgy gondoljuk lassan beérik a munkánk és a saját elvárásaink szerint működhet a labdarúgó szakosztály. Természetesen mi is tükörbe nézünk és ha valamit nem jól csinálunk próbálunk változtatni rajta. Fontosnak tartjuk a kommunikációt minden szinten (szülő, gyermek, edzők), úgy gondoljuk ezáltal sokat tudunk előre lépni. Óriási köszönet a szülőknek, akik az elmúlt időszakban megértőek és segítőkészek voltak. Örömteli, hogy már csak pár hét és csak a szakmára kell koncentrálnunk. Amikor pályák és a stadion is átadásra kerül új dimenziók nyílhatnak meg előttünk. Azt hiszem megérdemeljük, főleg az itt sportoló gyerekek, hisz elég mostoha körülményeik voltak az elmúlt időben. Most azonban a Haladás VSE legnagyobb szakosztálya elfoglalhatja méltó helyét a Rohonci úton.  A 300 sportolóval működő labdarúgó szakosztály infrastruktúrája a megyében egyedülálló lesz. A Kenderesi úton kettő nagy pálya (egy füves, egy műfűves) és egy gyakorló terület kerül átadásra. Természetesen villanyvilágitással, lelátóval és sok extrával kiegészülve. A stadionban csak az utánpótlás játékosoknak fenntartott öltőzöket is kapunk és rendelkezésünkre áll majd konditerem, futófolyósó is. A fiatalabb korosztályok pedig a sportcsarnokot használják majd az őszi és a téli időszakban az edzésekre.

Ezért is nagy öröm számunkra , hogy csapataink jelenlegi körülményeik ellenére is ilyen hetet produkáltak , büszkék vagyunk rájuk!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top