Lassan a fináléba érkezik Szombathely vadiúj komplexumának építése. A hatalmas sportlétesítmény mellett a Kondics utcai futballpályák is felújításra kerülnek. Rövid időn belül sport és egészségközponttá válik városunk ezen területe, hiszen az új monumentális épület mellett könnyen elérhető az uszoda, a Csónakázó tó, télen a jégpálya és nyáron a Tófürdő is.

Múlt hét elején a HVSE vezetősége betekintést nyerhetett a készülő stadionban. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy sportolóink impozáns helyen tudnak készülni a jövőben. Jelenleg is nagy erőkkel folynak a munkálatok és napról napra egyre közelebb érkezünk a visszaköltözéshez. Nagyszerű érzés, hogy a Haladás családja végre újra egy helyen élheti majd hétköznapjait. A költözés után véget ér a „túlélés” időszaka, nem lesz más feladatunk, mint megtölteni ezt a gyönyörű épületet élettel. Szeretnénk, ha folyosók a gyerekektől, míg a pályák a labdák pattogásától lennének hangosak. Biztosak vagyunk benne, hogy itt mindenki megtalálja a helyét, legyen szó kézilabdáról, labdarúgásról, vagy más egyéni sportágról.

A HVSE sokat köszönhet egykori ügyvezetőjének, Mayer Ferencnek, hiszen az ő közreműködése nélkül nem vennék olyan könnyen az akadályokat. Feri bácsi fiatalos lendülettel veszi az eléje tornyosuló feladatokat, nem hiába a zöld szív az idősebb generációkban is dobog.

Bokor Zsolt: „Nagyszerű látni, hogy milyen gyorsan nőtt ki a földből ez az impozáns sportkomplexum. Már nagyon várják a szakosztályok, hogy visszaköltözhessenek és megtöltsék élettel. Nagy öröm számunkra, hogy végre az élvonalbeli csapataink: futsal, kézilabda és a röplabda ténylegesen hazai pályán tudják majd játszani a bajnoki mérkőzéseket. Mellette az egyéni sportágaink is exkluzív helyen tudnak edzeni, és akár versenyt rendezni.” 

Szerző: Takács Gergő/Haladás VSE Fotó: Takács Gergő/Haladás VSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top