Teniszszakosztályunk nyári tábora is remek hangulatban telt, a napi két edzés mellett számtalan játékos programban volt részük a gyermekeknek, a hetet pedig egy háziversennyel zárták, ahonnan minden lurkó éremmel tért haza.

Akik a tenisztábort választották, bizonyára sokáig fognak még mesélni élményeikről. Az egyhetes nyári tábornak is tökéletes helyszínt adó Sportligetben a napi két tréning mellett rengeteg játék és az egészséges életmód is főszerepet kapott. A csodás zöld környezetben a számháború, a rókavadászat és a drónkergetés közben is a mozgás örömét élhették át a fiatalok, de jártak a Kalandvárosban is, és a strandtenisz sem maradhatott el.

Egyesületünk központja a Haladás Sportkomplexum, ide is ellátogattak a tábor résztvevői, ahol Szabó Hajnalka szakosztályvezetőnk megmutatta a gyermekeknek, milyen kiváló körülmények között zajlik a sportélet egyesületünk bázisán, sőt még a Haladás Stadionjában is jártak stadiontúrán. Az intenzív hét végén egy házi versenyen mérték össze tudásukat a gyermekek, a búcsúzáskor pedig csak boldog és győztes arcokat lehetett látni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top