Eseménydús heteken van túl az íjász szakosztályunk. Hétről hétre járják a versenyeket és gyűjtik a 2017-s érmeket. Hétvégén az országos Grand Prix versenyen, míg előtte héten a nemzetközi szintű Alpok-Adria Terepversenyen vettek részt. 

Május 20-21-én került megrendezésre a Alpok-Adria kupasorozat magyar fordulója Sasréten. A verseny fő célja az íjászat népszerűsítésén kívül a válogatott kerettagság kialakítása és a minősítések megszerzése volt. Klubunkat Molnár József képviselte, és kiélezett szoros küzdelemben a harmadik helyet szerezte meg, ami az összetettben 15 pontot jelent és egyelőre ez a negyedik helyet jelenti. A versenysorozatból még két forduló van hátra , egy Ausztriában és egy Horvátországban. 

Most hétvégén az országos GP forduló második fordulóját szervezték az örkényi íjászok. Csapatunk 6 fővel képviseltette magát, nem csak versenyzőként. Tagjainkból ketten a verseny korrekt és fair lebonyolításért voltak felelősek, mivel bíróként dolgoztak a két napos megmérettetés ideje alatt. A kevés szintkülönbség ellenére a pályaépítőknek sikerült technikás pályát építenie, hogy megnehezítsék a versenyzők dolgát. A kétszer 28 cél és a döntők teljesítése után Tomsics Balázs magabiztosan és kimagasló teljesítménnyel vadászreflex kategóriában az első helyet szerezte meg. Míg Molnár József barebow kategóriában szoros küzdelemmel a dobogó második fokáig jutott, és csak két ponttal maradt le az első helyről. Sajnos a döntőben nem sikerült fordítania, pedig sikerült ledolgoznia a nagyobb ponthátrányt a döntőben. A hétvégén a verseny eredmények mellett újabb öröm számunkra, hogy a csapatunkból, Seres Armand sikeres 3D bíró vizsgát tett, így a szakemberek száma háromra nőtt. 

Takács Gergő: "Sikerült újabb érmeket szereznünk, és öregbíteni klubunk és városunk hírnevét. Az eredményeket láttán úgy érzem, hogy egyre erősebb csapatunk."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top