Íjászaink a hosszú hétvége alatt sem pihentek. Csapatunk egy része az edző képzés utolsó etapján vett részt, míg másik részük az Ajkán megrendezendő 30 célos versenyen mérettette meg magát.

Mai nappal vizsgáztak a tanítványok a 4 napos képzés után, aminek az első két alkalma még márciusban volt. Mind az öt sportolónk sikeresen teljesítette a vizsgát. Az ifjú edző palánták már izgatottan várják, hogy élesben is kipróbálhassák a megszerzett a tudást. Az edzői létszámunk már hat főre bővült, ezért a jövőben sokkal több edzés lehetőséget tudunk biztosítani tagjaink számára. 

Az Ajkán megrendezett verseny technikás célokkal volt tarkítva. Csapatunk viszonylag nagy létszámmal érkezett a megmérettetésre. Az egész napra jellemző jó kedvet még a néha fújdogáló hideg szellő sem tudta elrontani. A nagy számban érkező versenyzők között ismét sikerült néhány kategóriába a csúcsra érni és pár dobogós helyezést is hazahozni. 

Takács Gergő: "Nagy megelégedettséggel tölt el, hogy sportolóim és versenyzőm, ilyen nagy aktivitással és létszámban vesznek részt a sportéletben. Büszke vagyok, hogy öt új edzővel bővült a szakmai stábunk és természetesen a versenyen elért eredményekre is. Külön öröm számomra, hogy van olyan versenyzőm, aki a hétvégén most állhatott először a dobogóra."

Új edzők az egyesületnél: Somlai Krisztina, Tomsics Balázs, Tóth Zoltán, Baranyai Tamás, Talpas Gy. Csaba

Ajkai eredmények: Molnárné T. Szilvia TR-RB 1. hely | Hodács Viola LB 1. hely | Gellén László HU 1. hely | Donázy Imola HU 1. hely | Seres Armand CRB 2. hely | Berényi Péter TR-RB 3. hely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. Nyírbátori SC 3
4. MVFC Berettyóújfalu 3
5. Haladás VSE 1
6. DEAC 1
7. SG Kecskeméti Futsal 1
8. Újpest FC-220VOLT 1
9. Rubeola FC 0
10. Magyar Futsal Akadémia 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top