Sűrű hónapot tudhatnak maguk mögött íjászaink, júniusban az országot bejárva 13 versenyzőnk 8 versenyen vett részt, és mintegy két tucat érmet gyűjtöttek be.

Az éremszerzést Szabolcsi Bálint Bence utánpótláskorú versenyezőnk kezdte meg Felsőörsön, a Suli Íjász Bajnokság regionális fordulóján. Első helyezésével kvalifikálta magát az országos döntőre, majd a fináléban sem talált legyőzőre és aranyéremmel zárta az iskolás íjászok versenysorozatát.A Nyugat-Dunántúli Regionális bajnokság második fordulóját Écsen rendezte a Ring SE csapata, ahol 8 versenyzőnk képviselte egyesületünket. Az előző évekhez hasonlóan most is kimondottan nehéz pályát építettek a szervezők. A megmérettetésen Tomsics Balázs, Kukorelli Edit, Szabolcsi Bálint Bence, Seres Armand aranyérmet szerzett, Donázy Imola pedig bronzéremmel zárta a fordulót.

A 3D szakág mellett Molnár József Dodesz és Molnárné Tóth Szilvia a mozsgói Terep OB felkészítő versenyre utaztak, ahol Dodesz magabiztosan szerezte meg az első helyet, míg Szilvi a dobogó második fokára állhatott fel. Júniusban folytatódott a 3D Grand Prix sorozat is, melyben két forduló is megrendezésre került. A nyíradonyi összecsapáson Tomsics Balázs és Kukorelli Edit is szoros pontversenyben szereztek bronzérmet. A harmadik fordulóban, Örkényben Molnár József Dodesz az első, Kukorelli Edit második, míg Donázy Imola a harmadik helyet szerezte meg. Tomsics Balázs kiélezett versenyben ezúttal a negyedik lett.

Június utolsó hétvégéjén sem maradtunk versenylehetőség nélkül. Szombaton a szentgotthárdi Szent Sebestyén Íjászkör rendezte meg éves versenyét a Hársas-tó erdejében. Három aranyéremmel, egy ezüsttel és egy bronzzal gyarapítottuk éremgyűjteményünket. A vasárnapi alsóörsi versenyen pedig Seres Armand és Molnár József aranyérmet, Tomsics Balázs és Molnárné Tóth Szilvia pedig ezüstérmet szerzett.

Versenyzőink megterhelő, de izgalmas hónapon vannak túl, 8 versenyen összesen 23 érmet szereztek. Most egy rövid pihenő következik, majd folytatjuk a felkészülést a július közepén megrendezésre kerülő szekszárdi világbajnokságra, az Országos Bajnokságra és a Grand Prix utolsó fordulójára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top