Sűrű hónapot tudhatnak maguk mögött íjászaink, júniusban az országot bejárva 13 versenyzőnk 8 versenyen vett részt, és mintegy két tucat érmet gyűjtöttek be.

Az éremszerzést Szabolcsi Bálint Bence utánpótláskorú versenyezőnk kezdte meg Felsőörsön, a Suli Íjász Bajnokság regionális fordulóján. Első helyezésével kvalifikálta magát az országos döntőre, majd a fináléban sem talált legyőzőre és aranyéremmel zárta az iskolás íjászok versenysorozatát.A Nyugat-Dunántúli Regionális bajnokság második fordulóját Écsen rendezte a Ring SE csapata, ahol 8 versenyzőnk képviselte egyesületünket. Az előző évekhez hasonlóan most is kimondottan nehéz pályát építettek a szervezők. A megmérettetésen Tomsics Balázs, Kukorelli Edit, Szabolcsi Bálint Bence, Seres Armand aranyérmet szerzett, Donázy Imola pedig bronzéremmel zárta a fordulót.

A 3D szakág mellett Molnár József Dodesz és Molnárné Tóth Szilvia a mozsgói Terep OB felkészítő versenyre utaztak, ahol Dodesz magabiztosan szerezte meg az első helyet, míg Szilvi a dobogó második fokára állhatott fel. Júniusban folytatódott a 3D Grand Prix sorozat is, melyben két forduló is megrendezésre került. A nyíradonyi összecsapáson Tomsics Balázs és Kukorelli Edit is szoros pontversenyben szereztek bronzérmet. A harmadik fordulóban, Örkényben Molnár József Dodesz az első, Kukorelli Edit második, míg Donázy Imola a harmadik helyet szerezte meg. Tomsics Balázs kiélezett versenyben ezúttal a negyedik lett.

Június utolsó hétvégéjén sem maradtunk versenylehetőség nélkül. Szombaton a szentgotthárdi Szent Sebestyén Íjászkör rendezte meg éves versenyét a Hársas-tó erdejében. Három aranyéremmel, egy ezüsttel és egy bronzzal gyarapítottuk éremgyűjteményünket. A vasárnapi alsóörsi versenyen pedig Seres Armand és Molnár József aranyérmet, Tomsics Balázs és Molnárné Tóth Szilvia pedig ezüstérmet szerzett.

Versenyzőink megterhelő, de izgalmas hónapon vannak túl, 8 versenyen összesen 23 érmet szereztek. Most egy rövid pihenő következik, majd folytatjuk a felkészülést a július közepén megrendezésre kerülő szekszárdi világbajnokságra, az Országos Bajnokságra és a Grand Prix utolsó fordulójára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Futsal Veszprém 16
2. MVFC Berettyóújfalu 15
3. Aramis SE 15
4. SG Kecskeméti Futsal 13
5. DEAC 11
6. Haladás VSE 10
7. Újpest FC-220VOLT 7
8. A Studio Nyíregyháza 6
9. Magyar Futsal Akadémia 6
10. Nyírbátori SC 3
11. ELTE-BEAC 1
12. Rubeola FC 1
Go to top