U20-as futsalcsapatunk kiváló játékkal győzte le otthonában 4–2-re a Berettyóújfalu korosztályos gárdáját. Kiss Patrik a 16. percben duplázott, majd a második félidő derekán Körmendy Gábor talált be, végül az utolsó minutumban Vincze Bálint góljával zárult a párharc. U17-eseink a szünet után zörgették meg csak a hajdúsági hálót, Kovácsics Richárd kétszer volt eredményes, valamint Horváth Mátyás köszönt be. Végül két ellentétes játékrészt követően 8–3-as vereséget szenvedtek a Pálfi István Sportcsarnokban.

U20

2022. október 9., vasárnap 15:00

MLSZ Országos Futsal U20 4. forduló

MVFC Berettyóújfalu – HALADÁS VSE 2-4 (1-2)

MVFC Berettyóújfalu: Mező Lőrinc – Kocsmáros Bence, Erdei Kristóf, Hudák Péter, Erdei Szabolcs, Tanka Levente, Takács Attila, Iliszi László

Edző: Szitkó Róbert

HALADÁS VSE: Soronics Gergő – Kiss Patrik, Novák Dániel, Körmendy Gábor, Vincze Bálint, Szalóki-Varsányi Bendegúz

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Tanka Levente (18’), Erdei Szabolcs (37’) ill. Kiss Patrik 2 (16’, 16’), Körmendy Gábor (28’), Vincze Bálint (40’)

Sárga lap: Erdei Szabolcs (40’)

Sziffer András: „Az egész mérkőzésen nagyot küzdöttünk, remekül védekeztünk és jól használtuk ki a helyzeteinket, ez pedig a győzelmünket jelentette. A hazaiak végig próbáltak nyomást gyakorolni ránk, de nem igen találtak fogást rajtunk, amikor pedig helyzetbe kerültünk, azokat értékesítettük. Az utolsó öt percben mindent egy lapra feltéve az emberfölényes játékot is alkalmazta a Berettyó, ebből egy gólt sikerült is szerezniük, de álltuk a nagy nyomást, sőt az utolsó percben egy szabadrúgás variációból kettőre növeltük előnyünket. Hatalmas gratuláció a játékosoknak, mert a csupaszív játékuk eredményességben is megmutatkozott, ami három pontot ért egy remek játékerőt képviselő Berettyó ellen”

U17

2022. október 9., vasárnap 17:00

MLSZ Országos Futsal U17 4. forduló

MVFC Berettyóújfalu – HALADÁS VSE 8-3 (3-0)

MVFC Berettyóújfalu: Blahó Örs – Mező Szabolcs, Magyari Csaba, Kovács Zsombor, Füredi Milán, Hudák Botond, Nagy Richárd, Kun László, Kapás Bence, Takács Balázs, Szilágyi Márton

Edző: Szitkó Róbert

HALADÁS VSE: Rosta Dániel – Horváth Mátyás, Nagy Barnabás, Kovácsics Richárd, Lajos Dávid, Ujhelyi Barna, Bauer Marcell, Varga Mátyás

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Mező Szabolcs (13’), Nagy Richárd 4 (16’, 18’, 34’, 36’), Kapás Bence (21’), Hudák Botond (32’), Magyari Csaba (33’) ill. Kovácsics Richárd 2 (22’, 38’), Horváth Mátyás (23’)

Sárga lap: Nagy Barnabás (39’)

Sziffer András: Az első félidőben a játék minden elemében jobbak voltak a hazaiak, megilletődötten, nem sok elképzeléssel próbáltunk támadni. Ennek eredményeként alig jutottunk el az ellenfél kapujáig, ráadásul a védekezési hibáinkat is remekül használták ki, így teljesen megérdemelt volt a 3–0-s vezetésük. A második játékrészben egy egészen új arcát mutatta csapatunk, sokkal kezdeményezőbben játszottunk, felvállaltuk az egy az egyeket, sok párharcot nyertünk. A három gólunkon kívül még jó pár helyzetet alakítottunk ki, így egy élvezhető második félidőt produkáltunk. Azonban a zárkózás reményében több kockázatot vállaltunk támadásban, ez pedig a védekezésünk rovására ment, melyet a Berettyó sokszor eredményesen meg is büntetett. Összességében teljesen megérdemelt a remekül játszó Berettyó győzelme. A látottak alapján úgy gondolom, ha védekezésben tudunk javulni, akkor elmondhatjuk majd magunkról, hogy a fejlődés útjára léptünk, ez az elsődleges célunk, és egyben a győzelemhez vezető út is”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top