Harmadik alkalommal rendeztük meg a Kajdi János Nemzetközi Ökölvívó Versenyt, melyen tehetséges fiatal versenyzőkkel képviseltettük magunkat.

Kifejezetten népes mezőny jött össze arra a nemzetközi tornára, mellyel a szombathelyi származású olimpiai ezüstérmes Kajdi Jánosra emlékeztünk. A viadalon Szombathelyről a Haladás VSE és a Hobbisták bokszolói vettek részt, de érkeztek versenyzők Kőszegről, Szentgotthárdról, Salgótarjánból, Győrből, Csepelről, Ceglédről, Sopronból, Oroszlányról, valamint Zalaegerszegről is.

Külföldről pedig osztrák ökölvívók tették tiszteletüket a Haladás Sportkomplexumban, ahol közel 350 szurkoló bíztatta a sportolókat. Szalai Sándor szakosztályigazgató és Orsós László edző tanítványai közül többen is határozottan jó eredményeket értek el.

Botos Brendon (ifjúsági 60 kg) és Steiner Bendegúz (junior +90 kg) magabiztosan nyerte meg mérkőzését, míg Nyári Bence (U12), valamint Farkas Richárd (U8) döntetlenre végzett. Sárközi Olivér (junior 50 kg) és Kovács Noel (serdülő 60 kg) pedig egyaránt ezüstérmes lett az erős mezőnyben.

A versenyre díszvendégként Szombathelyre érkezett a Kajdi család több tagja. Ők is elégedetten szemlélhették a színvonalas versenyt, amiben a szervező Szalai Sándornak, valamint a főszervező Őze-Guth Szilviának is elévülhetetlen érdemei voltak.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajnoki döntősorozat

Pos Team W
1. Haladás VSE 3
2. SG Kecskeméti Futsal 1
Go to top