Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 5–0-s sikert aratott a MAG-LOG Maglódi TC ellen a Haladás Sportcsarnokban.  A lényegi kérdéseket már az első játékrészben eldöntöttük, Sipos Gergő, Knizs Olivér, Henrique Diniz és Arnon Cassemiro góljaival 4–0-ra vezettünk, majd Vatamaniuc-Bartha Dávidé volt az utolsó szó, aki a 29. percben állította be a találkozó végeredményét.

Bajnokok Ligája elitkörre készülő futsalosaink hazai környezetben gáláztak 12–0-ra a PTE-PEAC ellen. Ifjú tehetségünk, Knizs Olivér három ízben is beköszönt; Vas Ádám, Rutai Balázs és Henrique Diniz duplázott, valamint Kovács Máté, Hajmási Milán és Luiggi Longo is góllal vette ki részét a kiütéses sikerből.

A kétszeres BL-győztes Sporting CP ad otthont csoportunk négyfős tornájának az UEFA Futsal Bajnokok Ligája-elitkörében. A lisszaboni minitorna menetrendje az alábbi cikkünkben található. A mérkőzéseink élőben megtekinthetők az m4sport.hu oldalon!

Ötgyőzelmes szériánk szakadt meg a Nagykanizsa ellen, 5–4-re múlták felül másodosztályú futsalosainkat otthonukban. A szünetre egygólos előnnyel mentünk Henrique Diniznek, Vidák Balázsnak és Dobos Dávidnak köszönhetően, ezt követően azonban élvonalbeli brazil légiósunk találatára két ízben válaszoltak a hazaik a párharc utolsó percében.

Négy győzelemmel kezdte meg szereplését a Vas Vármegyei Fiú Futsal U13 „A” csoportjában korosztályos csapatunk. A mieink a hazai környezetben rendezett tornán a Kőszegi Lóránt FC és a FOCI HOSE SE együttesét egyaránt 5–1-re, a Lurkót 4–3-ra, míg a Celldömölki VSE legénységét 8–3-ra verték.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 8–0-s győzelemmel gyűjtötte be a pontokat a Magyar Futsal Akadémia vendégeként. Nyolc találatunkon hét játékosunk osztozott, Vas Ádám duplája mellett Kovács Máté, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Knizs Olivér, Arnon Cassemiro, Rutai Balázs, valamint Luiggi Longo is bevette a házigazda kapuját. A miénk érintetlenségéről pedig az első félidőben Homlok Levente, majd a második játékrészben Alasztics Marcell gondoskodott.

Idén nyolc csapat mérkőzött a futsalszakágunk által harmadik alkalommal megrendezett Haladás Futsal Kupán. A színvonalas erőfelmérőt végül a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium, „Brenner Kings” fantázianevű együttese nyerte, de a torna a pályára lépő valamennyi lurkó számára hatalmas élmény volt.

„A” csapatunk idegenben győzte le 3–0-ra a Celldömölk gárdáját, míg „B” együttesünk hazai környezetben nyert 4–2-re a Schott Lukácsháza legénysége ellen az U15-ös Vas Vármegyei Futsal bajnokság rajtján.

Másodosztályú futsalcsapatunk hazai környezetben 4–2-re győzte le a Mad Dogs-Viadukt SE együttesét. Vas Ádám, Luiggi Longo és Volner Bence találatával kétgólos előnyt dolgoztunk ki az első játékrészben, majd Sodics Ádám alakította ki a végeredményt a második félidő derekán.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 2–1-es győzelmet aratott a DEAC otthonában. Az első játékrész végén Arnon Cassemiro bombájával kerültünk előnybe, majd riválisunk a második félidő derekán egalizált. Az utolsó minutumban azonban Dróth Zoltán csapatkapitányunk villanásával végül eldöntöttük a három pont sorsát.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 6–3-as győzelmet aratott az ellen a Nyíregyháza ellen, akitől egyetlen vereségünket szenvedtük el az odavágón. A gólgyártást Luiggi Longo nyitotta, majd Dróth Zoltán és Henrique Diniz is repetázott, végül pedig Rutai Balázs jegyzett bombagólt a Haladás Sportcsarnokban.

A portugál Sporting CP, a belga Sporting Anderlecht Futsal és a szerb KMF Loznica-Grad 2018 csapata ellen folytatjuk az UEFA Futsal Bajnokok Ligáját a legjobb 16 között. A november 2-ai sorsoláson együttesünk a C-csoportban kapott helyet, a csoport minitornáját a Sporting CP otthonában, Lisszabonban rendezik november 28. és december 3. között.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top