Jelmezbe öltöztek a kézilabdások - Egy fergeteges esti programmal búcsúzott az októbertől a Haladás Kézilabda Szakosztálya. Közel százan öltöttek rémisztő jelmezeket,  készítettek töklámpást,  vagy vették részt a tíz állomásból álló vetélkedőn.  A Haliween volt az első komoly közösségépítő rendezvény az idei szezonban, melyen nem pusztán csak a kézilabdázóink, hanem a szülők is részt vehettek.  A gyermekek számára egyre ismertebb és kedveltebb angolszáz eredetű ünnep a sportolók körében is népszerű, így az utóbbi éveken a legtöbb szolgáltató igyekszik belekapaszkodni az esemény felkínálta marketinglehetőségekbe.  A kiválóan sikerült dzsemborin a felnőtt csapatunk tagjai mellett jóformán a teljes utánpótlás képviseltette magát.

Sokan voltak kíváncsiak kedd este a Halliween programjaira, vetélkedőjére.  A Haladás Sportkomplexum centerpályája ezúttal nem mérkőzésnek, és nem is labdás edzésnek adott otthont.  Ijesztő jelmezekbe beöltözött kézilabdázók rótták a köröket a játékos verseny egy-egy állomása között.  Halott menyasszonynak,  boszorkánynak vagy éppenséggel vámpírnak öltözve. A programok között különféle fantázianévre keresztelt szellemi és ügyességi vetélkedők voltak, az ünnephez idomulva pedig a fiatalok cukorkákat gyűjtögethettek, melyeket később értékes nyereményekre válthattak be.

Tematikus díszletek, és jól komponált koreográfia mellett számos dekorelemmel is találkozhattak az érdeklődők. Minden egybevéve tíz csapat nevezett a vetélkedőre, köztük egy, a szülők által reprezentált garnitúra is.  Az est fénypontja a múmia futás névre elkeresztelt csapatverseny volt,  ahol a nézőtérről felhangzó tapsvihar buzdította a résztvevőket.  Külön meghirdettük a tökszépségversenyt, melyen a faragott töklámpások mérettek meg egymás ellen.  Volt aki, a száz éves egyesület címerét faragta ki, és volt, aki kézilabdás motívumokkal kreatívkodott.  Bár nehéznek tűnt, hiszen több kandidáló is akadt, de a zsűri végül megválasztotta a legextrább jelmezt is.

A rendhagyó eseményen örömmel állapítottuk meg, hogy mindenki jól érezte magát, és sikerült a szülőknek is személyes kontaktot találni a stábtagokkal, valamint az egyesületnél dolgozó szakemberekkel is.  A jövőben szeretnénk technikailag és pénzügyileg is hangsúlyt fektetni hasonlóan nívós, saját berkekben zajló rendezvényre.

Albumot a következő ITT érhetitek el!