Akadozik a HVSE NB1/B gőzmozdonya. Vasárnap folytatódott a női kézilabda bajnokság Dunaújvárosban és pont nélkül tértek haza a zöld fehérek.

Nagy gólkülönbséggel tértek haza lányaink a hétvégi mérkőzésről. A DKKA felvonultatott néhány NB1-s játékost a vasárnapi NB1/B-s keretben, akik szombaton az MTK ellen is játszottak. Valószínű, hogy az őszi vereség után szerettek volna revansot venni és biztosítani a helyüket a bajnokságban. Nem vagyunk még NB1-s csapat, így a vereség várható is volt a jóval rutinosabb és erősebb együttes ellen. Az ellenfél már a forduló elején meglépett és a távolság a két csapat között folyamatosan nőtt, a meccs végére szinte láthatatlanná vált a különbség.

A mérkőzés negyedétől egyre jobban szétesett a játékunk a nyomás hatására. De lányaink nem adták fel és az utolsó percig küzdöttek a sikertelen találatok ellenére. Sajnos, az eredmény nem tükrözi hűen sportolóink tudását, és a gól különbség ellenére büszkék vagyunk rájuk, hogy kitartottak az utolsó hetes gólig. A zöld szív mindig nagyobbat dobban!

Haladás VSE - DKKA 25-45

HVSE: Márkus - Sebestyén, Takács K. 2, Szabó J. 3, HEGEDŰS 7, Hrabovszky 1, Gerencsér. Csere: Feriberger 1, Bolfán 1, Baranyai 3, Guttyán 2, Doncsecz 1, Kaposvári 4, Kiss N., Dudora. Edző:Hamar Zoltán

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. MVFC Berettyóújfalu 8 0 19
3. Futsal Veszprém 8 +8 12
4. DEAC 8 -6 11
5. Újpest FC-220VOLT 8 -12 4
Go to top