Az előzetesen reméltnél picivel nehezebben, de hozta a kötelező győzelmet listavezető futsal csapatunk a pontvadászat 11. fordulójában. A mieink Dunaújvárosban nyertek 5:2-re, így győzelemmel hangoltak a közelgő rangadókra.

Egyértelműen a kötelező győzelem elvárásával utazott csapatunk az utóbbi hetekben alaposan meggyengült Duna-parti együttes otthonába, ám ennek ellenére az első negyedóra a hazaiak szája íze szerint alakult, ugyanis rögtön a derbi elején Csányi Dávid szerezte meg számukra a vezetést, a 12. minutumban Boldizsár Csaba találata után pedig már két találattal jártak előrébb. Szerencsére a játékrész hajrájában Dróth Zoli szűkített a különbségen, ennek köszönhetően a szünetben „csak” 2:1-re vezettek a vendéglátók.

A második félidőt Dróth újabb gólja vezette be, ezzel pedig megadta válogatott játékosunk a jelet a rohamra. Sorrendben Darrieer, Hajmási Milán és Milos Simic is feliratkozott a góllövők közé, így végül, ha a vártnál picit nehezebben is, de hozta a kötelezőt a Juanra-legénység, amely továbbra is imponáló mérleggel áll a tabella élén.

A mieinkre a következő hetekben nagyon komoly rangadók várnak, mivel először a DEAC, aztán a Berettyó, majd pedig a Veszprém lesz a soros ellenfél.

 

Dunaferr Due Dutrade FC-Haladás VSE 2:5 (2:1)

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2 (17., 21.), Darrieer (27.), Hajmási Milán (28.), Milos Simic (36.)