Továbbra is remek formában teljesítenek felnőtt futsal csapataink. A Nagyok a Magyar Kupában, míg a Kicsik az NB II-es bajnokságban nyerték meg az éppen aktuális meccsüket.

Enyhe túlzással élve nem tudnak hibázni felnőtt együtteseink. A Juanra Calvo edzette NB I-es legénység a Magyar Kupa harmadik fordulójában a Mádi FC otthonában vendégeskedett és magabiztos játékkal 9:3 arányú győzelmet aratott. A mieink lényegében már az első félidőben eldöntötték a továbbjutás kérdését, ugyanis a szünetben 6:1-re vezettünk. Térfélcserét követően vezetőedzőnk már bátran lehetőséget adhatott a fiataloknak is, akik ezúttal sem okoztak csalódást. A derbi vége 9:3 lett címvédő együttesünk javára, mely így biztosította helyét a legjobb nyolc között.

 

Mádi FC-Haladás VSE 3:9 (1:6)

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2 (1., 16.), Vidák Balázs 2 (13., 40.), Hajmási Milán (4.), Vas Ádám (10.), Darrieer (12.), Kovács Máté (13.), Vatamaniuc-Bartha Dávid (34.)

 

Tartja remek formáját az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő együttesünk is. A „Kishali” a pontvadászat hetedik fordulójában a Hidegkúti SC gárdáját fogadta és ellenmondást nem ismerő játékkal 10:2-es győzelmet aratott. Fiataljaink így 100 százalékos teljesítménnyel állnak a tabella első helyén. Egyedül a TFSE csapata tud a mieinkkel lépést tartani. Velük amúgy november 23-án a Haladás Sportkomplexumban mérkőzhetünk majd meg.

 

Haladás VSE II.-Hidegkúti SC 10:2 (3:0)

Gólszerzők: Kovács Máté 2, Mézer Viktor 2, Volner Bence 2, Horváth Norbert, Horváth Zénó, Puhr Bálint, Mercs László