A címvédő futsal csapatunk győzelemmel kezdte szereplését a Magyar Kupa 2020-2021-es kiírásában: a mieink az ELTE-BEAC otthonában nyertek 10:1-re. Eközben az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő „Kishali” pontveszteség nélkül menetel.

Egyértelműen esélyesként utazott a fővárosiak elleni mérkőzésre Juanra mester együttese, és ezt az első pillanatoktól kezdve bizonyította is. Enyhe túlzással élve csapatunk már az első félidőben bebiztosította továbbjutását, ugyanis Dróth Zoltán, Vas Ádám, valamint Sipos Gergő találataival már 3:0-ra vezettünk a szünetben. Térfélcserét követően sem változott a játék képe: a mieink futószalagon alakították ki a ziccereket, melyek közül hetet gólra is váltottak. Különösen Vatamaniuc-Bartha Dávid és Gerencsér Antal volt elemében: előbbi három, míg utóbbi kettő gól szerzett. Így együttesünk teljesen megérdemelten nyert 10:1-re a lelkes házigazdák ellen és jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé.

A „Kishali” az NB II. Nyugati-csoportjának 5. fordulójában a Nagykanizsa vendégeként lépett pályára. Fiataljaink listavezetőhöz méltó teljesítményt nyújtva 3:2-es félidőt követően 4:2-re nyerték meg a derbit. Ennek köszönhetően továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella élén: öt meccsükön a maximális 15 pontot gyűjtötték be. 

 

ELTE-BEAC-Haladás VSE 1:10 (0:3)

Gólszerzők: Vatamaniuc-Bartha Dávid 3 (38., 39., 39.), Gerencsér Antal 2 (25., 26.), Dróth Zoltán (6.), Vas Ádám (15.), Sipos Gergő (20.), Dávid Richárd (22.), Darrieer (37.)

 

Nagykanizsai Futsal Club-Haladás VSE II. 2:4 (2:3)

Gólszerzők: Németh Benjamin 2 (5., 14.), Szakasics Balázs (18.), Kovács Máté (25.)