Nagy küzdelemben, a mérkőzés hajrájában elért két találatnak köszönhetően sikerült felnőtt labdarúgócsapatunknak 2–1-re legyőznie a Gérce-Vásárosmiske együttesét. Így együttesünk visszavágott az augusztus végi vereségért.

A megyei II. osztály Északi csoportjának 18. fordulójában az a Gérce-Vásárosmiske látogatott a Haladás Sportkomplexumba, amely eddig egyedüliként le tudta győzni a mieinket. Így aztán egyértelműen a visszavágás vágya fűtötte Szenczi Imre tanítványait. Sajnos az első félidő nem úgy alakult, ahogyan azt előzetesen reméltük, ugyanis együttesünk tompán, lassan játszott, így pedig nem is csoda, hogy a szünetben a jó erőkből álló ellenfél vezetett 1–0-ra.

Szerencsére a második 45 percben már jóval aktívabbá vált csapatunk, ez pedig helyzetekben is megmutatkozott. A vendégek hálóőre azonban egészen a 73. percig állta a sarat, ekkor azonban Németh Gábor bevette a kapuját. A lefújás előtti pillanatokban pedig Varga Csaba is betalált, ennek köszönhetően 2–1-re megnyertük a derbit, azaz sikerült a visszavágás.

Szenczi Imre vezetőedző: - Nehéz volt, de úgy érzem, hogy a helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk. A 90 percből nyolcvanat az ellenfél térfelén töltöttünk, így lassan, de biztosan, felőröltük a védekezésüket. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy lőttünk három kapufát is. A sérülések és betegségek miatt pedig csak egyetlen közös edzéssel tudtunk a meccsre készülni, amin egy extrán motivált ellenféllel találkoztunk.

Zanati KSE-Haladás VSE-Gérce-Vásárosmiske KSE 2–1 (0–1)

ZKSE-HVSE: Kántor – Szőts, Janek (Neczpál), Varga Cs., Maráczi – Berta (Németh E.), Perger, Ferencz – Nemes (Edelényi), Szenczi B. (Szabó B.), Németh G. (Kiss Z.). Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Németh G. (73.), Varga Cs. (88.)

 

Az utánpótlás-korosztályaink ismét egy kifejezetten jó hétvégét tudhatnak maguk mögött, ugyanis jóval több a győzelem a nevük után, mint a vereség és döntetlen együttvéve. Ez is bizonyítja, hogy folyamatosan minőségi munka folyik a szakosztályunknál.

 

U19:

Haladás VSE-MITE 5–0

Gólszerzők: Fördős A. 4, Gál J. (öngól)

 

U17:

Haladás VSE-MITE 0–0

 

U16 Megyei:

Haladás VSE-Egyházasrádóc 5–0

Gólszerzők: Spitzer Á., Cser R., Radványi G., Varga I., Kállai P. (öngól)

 

U15:

MITE-Haladás VSE 0–5

Gólszerzők: Radványi Cs. 2, Bíró Á. 2, Körmendy S.

 

U14:

MITE-Haladás VSE 0–15

Gólszerzők: Somfalvi B. 4, Horváth Márton 4, Hári K. 2, Horváth Marcell, Tóth-Szatmári Z., Tóth K., Horváth D., Győre N.

 

U14 Megyei, Körmendi-csoport:

Rum-Haladás VSE 1–9

Gólszerzők: Somfalvi B. 2, Andor Á. 2, Kránitz B. 2, Bosnyák B. 2, Víg-Tamás Cs.

 

U14 Megyei, Szombathelyi-csoport:

Haladás VSE-VAFA 2–3

Gólszerzők: Zancsics D., Simon M.