Felnőtt labdarúgóink ismét nagyarányú, 11-0-ás győzelmet arattak aktuális ellenfelük, az Ölbő felett. Négy korosztályos együttesünk számára pedig véget ért a bajnokság. Bronzérmet szerzett U19-es és U14-es gárdánk, U15-ös fiataljaink a 6. helyen végeztek, míg U17-es csapatunk a 8. helyen zárta a szezont.

Hétpontos előnnyel várta felnőtt labdarúgócsapatunk a megyei másodosztályú bajnokság 28. fordulóját, amelyben az Ölbő csapatát fogadták. A lelkes sereghajtó ellen azonnal támadásba lendültek csatáraink, és nem is kellett sokat várni az első gólunkra. A 3. percben Németh Gábor került helyzetbe, és nem is remegett meg a lába, korai vezetést szerezve csapatunknak (1-0). Támadóink közül még ketten is úgy gondolták, hogy a mérkőzés elején megmutatják csapatunk erejét, előbb Berta Attila a 6. percben (2-0), majd három minutummal később Ferencz Zoltán is bevette a vendégek kapuját (3-0). Ellenfelünk mindent megtett azért, hogy meccsben legyen, azonban a 28. percben ismét mi találtunk be, ezúttal Janek Dávidnak köszönhetően (4-0). A félidő utolsó harmadában Szenczi Bence nem elégedett meg egy találattal, öt perc leforgása alatt két góllal köszönt be (6-0), a szünetet követően, az 57. percben pedig szintén ő indította a gólgyártást (7-0). A folytatásban is csapatunk dominált, a 80. percig még négyszer volt tehetetlen ellenfelünk kapusa. A találatokat Nemes Dávid, Ferencz Attila és Edelényi Bálint jegyezték. Ferencz Attila duplázott, így Szenczi Bencével már mindketten három góllal iratkoztak fel a góllövőlistára. Közvetlen riválisunk, a Pecöl gárdája is hozta a kötelezőt a fordulóban, így a következő játéknapon, az ellenük következő rangadó már eldöntheti az aranyérem sorsát.

Szenczi Imre, vezetőedző: - Jól kezdtük a találkozót, hárompercenként rúgtuk a gólokat. Kisebb visszaesést követően a szünet előtt ismét felpörgettük a játékot, és újabb találatokat jegyeztünk. A második félidőben is hasonló forgatókönyv szerint zajlottak az események. Ha rövidebbek a gólcsendes időszakok, akkor akár gólcsúcsot is dönthettünk volna, de nem ez volt a legfontosabb.

Vas Megyei II. o. Északi-csoport 29. forduló
Zanati KSE-Haladás VSE - Ölbő Községi SE. 11-0 (6-0)

Zanati KSE-Haladás VSE: Kántor György - Nemes Dávid, Janek Dávid, Berta Arrila (Bősze Barnabás 57'), Németh Ede - Szőts Máté (Machinek Barnabás 46'), Perger Dániel (Szabó Zoltán 62'), Varga Csaba - Németh Gábor (Kiss Zoltán 46'), Szenczi Bence, Ferencz Zoltán (Edelényi Bálint 72').
Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzőink: Németh Gábor (3.), Berta Attila (6.), Ferencz Zoltán (9., 67., 69.), Janek Dávid (28.), Szenczi Bence (32., 37., 57.), Nemes Dávid (61.), Edelényi Bálint (80.).

 

Négy korosztályos csapatunk lépett pályára a szezon utolsó mérkőzésén az elmúlt héten. U17-eseink kétszer is mérkőztek, hiszen egy elmaradt fordulót is pótoltak hétközben., a megterhelő napok mérlege egy győzelem és egy vereség lett, és a bajnokság 8. helyén végeztek. Simon Attila tanítványai idegenbeli sikerrel biztosították be a 3. helyüket az U19-es bajnokságban. Bronzérmet szerzett az U-14 Észak-Nyugati csoportban szereplő csapatunk is, amely a második helyet megszerző Gyirmót otthonában szenvedett vereséget. A 2020/2021-es évadot a 6. helyen fejezte be U15-ös csapatunk, akik szintén a Gyirmóttal nem bírtak az utolsó találkozón. 

MLSZ Regionális U-19 Észak-Nyugati csoport 30. forduló
SFAC 1900 SE - Szombathelyi Haladás VSE 2-4 (2-2)
Gólszerzőink: Toldi Kevin (33.), Fördős Adrián (39.), Vargyas Dániel (53.), Németh Benjamin (56.).

MLSZ Regionális U-17 Észak-Nyugati csoport 26. forduló
Szombathelyi Haladás VSE - FC Ajka 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Horváth Csongor (7.)

 

MLSZ Regionális U-17 Észak-Nyugati csoport 30. forduló
SFAC 1900 SE - Szombathelyi Haladás VSE 1-4 (1-1)
Gólszerzőink: Rapport Rodrigó (21.), Horváth Csongor (58., 75.), Stefanich Gábor (72.)

 

MLSZ Regionális U-15 Észak-Nyugati csoport 30. forduló
Gyirmót SE Győr - Szombathelyi Haladás VSE 3-0 (1-0)

 

MLSZ Regionális U-14 Észak-Nyugati csoport 30. forduló
Gyirmót SE Győr - Szombathelyi Haladás VSE 3-0 (1-0)