Futsal

Két saját nevelésű játékosunk, Körmendy Gábor és Novák Dániel vesz részt az U17-es férfi futsalválogatott négynapos összetartásán.

Címvédő futsalcsapatunk ütemterve október végéig teljes, három hazai bajnoki mellett egy nyíregyházi út a honi program. Október 26-án Mallorcán megkezdjük idei Bajnokok Ligája szereplésünket. A Kecskemét elleni élvonalbeli derbit követően pedig NB II.-es csapatunkat is biztathatják szurkolóink a Haladás Sportcsarnokban. Részletek és pontos menetrend az alábbi cikkünkben.

Másodosztályú futsalegyüttesünk 5–1-es vereséget szenvedett a WPC MEISTER-ÉRD-SZISE csapata otthonában. Egyetlen találatunkat Kiss Patrik szerezte a 15. percben.

Utánpótláskorú futsalosaink az első játéknapon a Magyar Futsal Akadémia csapatait fogadták a Haladás Sportcsarnokban. U19-eseink gólnélküli első játékrészt követően 3–1-es vereséget szenvedtek; míg U17-eseink szintén találat nélküli első félidő után bátor játékkal egalizáltak a jó játékerőt képviselő fővárosi gárdával.

Élvonalbeli futsalcsapatunk október utolsó hetében kezdi meg idei szereplését az UEFA Futsal Bajnokok Ligájában. A négycsapatos minitornát Palma de Mallorca városában rendezik, csoportunk menetrendje az alábbi cikkünkben található.

Másodosztályú futsalcsapatunk 4–3-as vereséget szenvedett a TFSE-11Teamsports gárdájától a Haladás Sportcsarnokban. A bajnoki nyitányon a mesterhármast jegyző Fehér Dániel szerezte góljainkat a második félidőben.

Szeptember 11. és 19. között edzőtáborozik a férfi futsal A válogatott, bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunk kapott meghívót. A programban két nemzetközi felkészülési mérkőzés szerepel, Sergio Cabrera vezette nemzeti együttesünk Ho Si Minh-városában lép pályára lép Vietnám ellen.

Címvédő futsalcsapatunk óriási csatában győzte le otthonában 4–3-ra a nagy rivális MVFC Berettyóújfalut, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezetjük a tabellát. A hajdúsági katlanban Dróth Zoltán duplájára Nagy Dániel és Szabó Péter még válaszolni tudott, Sipos Gergő és Arnon Cassemiro gólja után viszont Nagy Imre perdítése már csak a szépítésre volt elég.

Az Újpest ellen diadalmaskodtunk 6–1-re a Haladás Sportkomplexumban, megőrizve hibátlan mérlegünket az élvonalbeli futsalbajnokságban négy forduló után. A vendégek vezető találatát követően élményszámba menő futsallal szolgáltuk ki szurkolóinkat. Arnon Cassemiro és Vas Ádám az első etapban köszönt be; Knizs Olivér, majd Dróth Zoltán kapitányunk duplán is a második félidőben. A hat bombagólunk legkülönlegesebb jelzője pedig kapusunk, Alasztics Marcell találatát illeti.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 15
2. Futsal Veszprém 13
3. Nyírbátori SC 10
4. SG Kecskeméti Futsal 9
5. MVFC Berettyóújfalu 7
6. Újpest FC-220VOLT 7
7. Maglódi TC 7
8. DEAC 6
9. A Studio Nyíregyháza 5
10. Aramis SE 4
11. PTE-PEAC 1
12. Magyar Futsal Akadémia 0
Go to top