Szerb játékosunk az előző szezon végén szenvedett súlyos sérülést, több műtéten is átesett. Sima minden erejével a rehabilitációs munkára koncentrált, melyben egyesületünk támogatta, de sajnos még nem tudta visszanyerni régi formáját, így közös döntés eredményeként nem hosszabbítottuk meg szerződését.

A 32 éves sokszoros szerb válogatott Milos Simic 2018 nyarán érkezett csapatunkhoz, és 16 találattal segítette az első ízben bajnoki döntős együttesünket. A következő, a pandémia miatti csonka szezonban 7-szer volt eredményes, a bajnokságot az aktuális helyezés alapján megállapított második helyen zártuk, a Magyar Kupa-döntőjét azonban megrendezték, és második kupagyőzelmünket ünnepelhettük.

A 2020/2021-es szezonban megszereztük első csapatbajnoki címünket, ebben az idényben 11 gólt jegyzett Sima. Sajnos 2021 májusában egy edzés alkalmával súlyos sérülést szenvedett szerb kiválóságunk, térdizületi szalagja két helyen is elszakadt. Sima két operáción esett át Szerbiában, folyamatos rehabilitációs munkát végez, de még nem lehet tudni, hogy mikor tudná azt a terhelést vállalni, ami a Haladás VSE-re vár a következő szezonban, így közösen döntöttünk úgy, hogy távozik egyesületünktől.

Sima családtaggá vált az évek alatt, együttesünk évzáróján mindenki a könnyeivel küszködött, amikor Dróth Zoltán a csapat nevében megköszönte barátjának az itt töltött évek közös élményeit és munkáját.

Sajnálom, hogy a következő szezonban már nem lehetek veletek, mert számomra sokkal többet jelent egy csapatnál a Haladás VSE, a családom tagjai lettetek. Az utóbbi négy évben több időt töltöttem itt, mint a szerb családommal, és ez idő alatt nem csak barátok lettünk, sokkal szorosabb kötelék alakult ki a közösen megélt élmények során. Az egész egyesületnek köszönök mindent, a második otthonommá tettétek Szombathelyet, és mindig is a legnagyobb szurkolója leszek a Haladásnak” – fogalmazott búcsúbeszédjében Milos Simic

Köszönjük a klubért végzett munkáját, és sok sikert kívánunk Simának az élet minden területén!