Élvonalbeli futsalcsapatunk a Haladás történetének legeredményesebb szezonját búcsúztatta családias hangulatú évzárón. A Bajnokok Ligájában a legjobb nyolcig meneteltünk, elhódítottuk a Magyar Kupát, és megvédtük bajnoki címünket.

Szenzációs szezonra tekinthetett vissza a Haladás VSE futsalegyüttese, melyet egy remek hangulatú évzárón tett meg csodálatos környezetben. Természetesen, mint minden nagy teljesítmény mögött, a mi esetünkben is rengeteg ember munkája, kitartása és szíve kísérte el a csapatot ezen a hosszú, nehéz és szép úton.

11 évvel ezelőtt egy baráti társaság indította útjára a Haladás VSE futsalszakágát, 2022-ben pedig a Haladás történelmének legeredményesebb évét ünnepelhetjük. Elsőként elnökünk, Homlok Zsolt üdvözölte a Haladás-családja apraját-nagyját, és mondta el érzéseit, gondolatait szép szavakkal, majd megköszönte minden résztvevő áldozatos munkáját. Őt követte Szántó Erzsébet klubmenedzserünk, Bokor Zsolt sportigazgató és Juanra Calvo vezetőedzőnk.

Pálmay Tamás szakágvezetőnk utánpótlás fiataljainknak adott át egy-egy érmet, akik a szezon során élvonalbeli mérkőzéseken is pályára léptek, és segítették a csapatot.

A meghitt pillanatoknak itt még korántsem volt vége, hiszen Vas Ádám és Alasztics Marcell csapatkapitány-helyettesi szerepükben köszönték meg munkájukat névre szóló elismerésekkel a stáb minden tagjának.

A bensőséges pillanatok sorában Dróth Zoltán következett, aki szerb kiválóságunktól, Milos Simictől búcsúzott beszédében.

Sima többet jelent mindannyiunk számára, mint egy játékos, aki a következő szezonban már nem a Haladás VSE-ben folytatja pályafutását, örökre kitüntetett helye lesz szívünkben.

Szerb családtagunk könnyek kíséretében mondta el érzéseit, majd az óriási tapsvihar kíséretében megtapasztalta, milyen az, amikor csapatának szeretete az egekbe emeli.

A megható perceket közös vacsora, egy kis foci és kötetlen beszélgetések váltották fel, felejthetetlen emlékként írta be magát ez az este mindannyiunk szívébe.