Öt nap alatt két mérkőzésen lépünk pályára a Haladás Sportkomlexumban. Március 31-én az Aramis együttese ellen kezdjük meg a Magyar Kupa negyeddöntőjét, majd április 4-én a Veszprém elleni rangadóval folytatjuk a felső-házi rájátszást.

Élvonalbeli futsalegyüttesünk a Magyar Kupa negyeddöntőjének kétmérkőzéses párharcát hazai pályán kezdi meg az Aramis SE ellen. A negyeddöntő tétje a sorozat négyes döntője, a továbbjutás két mérkőzésen dől el. Az a csapat jut tovább, amelyik mindkét mérkőzést megnyeri, vagy győzelem és döntetlen eredményeket ér el, vagy egy győzelem és egy vereség esetén pozitív a gólkülönbsége, illetve azonos gólkülönbség esetén idegenben több gólt szerzett. Az Aramis elleni találkozóra március 31-én, csütörtökön 19 órakor kerül sor a Haladás Sportkomplexumban, a párharcot élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon, a közvetítés elérhetősége a mérkőzés napján megtalálható lesz közösségi felületeinken.

Férfi Futsal Magyar Kupa 4. forduló

2022. március 31., csütörtök 19:00 Haladás VSE - Aramis SE

Helyszín: Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci út 3.)

Címvédő futsalcsapatunk a felső-házi rájátszás 6. fordulójában a Veszprém Futsalt fogadja a Haladás Sportkomplexumban. A mieink hibátlan teljesítménnyel, 10 pont előnnyel vezetik a tabellát, a bakonyiak két vereséggel és két győzelemmel jelenleg a második helyen állomásoznak. A Veszprém elleni összecsapásra április 4-én, hétfőn 20 órakor kerül sor, szurkolóink ezúttal is a Hali-lelátójáról erősíthetik hatodik játékosként csapatunkat. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

NB I. Felső-ház 6. forduló

2022. április 4., hétfő 20:00 Haladás VSE - Veszprém utsal

Helyszín: Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci út 3.) 

Jegyvásárlás:

A Haladás Sportkomplexum Sportcsarnok főbejáratánál a találkozók előtt egy órával lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Teljes árú: 1000 Ft

Diákjegy (érvényes diákigazolvánnyal): 500 Ft

Nyugdíjas jegy (nyugdíjas-igazolvánnyal): 500 Ft

7 év alatt a belépés ingyenes

Hajrá, Hali!