Élvonalbeli futsalcsapatunk a 9. fordulóban a TFSE-BeStrong együttesét fogadja a Haladás Sportkomplexumban. A mérkőzés előtt a két csapat közösen hívja fel a figyelmet a „Rózsaszín október” kampány üzenetére. 

NB I.-es futsalosaink a TFSE-BeStrong ellen lépnek pályára október 21-én, csütörtökön 18 óra 30 perckor a Haladás Sportkomplexumban.

A találkozó előtt a fiúk rózsaszín pólóban melegítenek, illetve a fővárosi együttes is kitűzi a rózsaszín szalagot. Ezzel közösen is szeretnénk felhívni a hölgyek figyelmét arra, hogy szeretnénk, ha figyelnének magukra: a rendszeres önvizsgálat és szűrővizsgálat életet menthet! A mellrák elleni kampánnyal kapcsolatos további információkat itt találod.

Férfi Futsal NB I. 9. forduló

2021. október 21., csütörtök 18:30 Haladás VSE - TFSE-BeStrong

Szurkolói információk:

A belépés csak védettségi igazolványt (EESZT applikációval is) érvényes személyazonosító okmánnyal bemutató személynek lehetséges, illetve 18 év alatti kiskorú gyermekének, vagy gyermekeinek. A belépés előtt az okmányokat a sportcsarnok biztonsági személyzete ellenőrzi. A sportcsarnokban nem kötelező a maszkviselés.

Jegyvásárlás:

A Haladás Sportkomplexum Sportcsarnok főbejáratánál a találkozók előtt egy órával lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Teljes árú: 1000 Ft

Diákjegy (érvényes diákigazolvánnyal): 500 Ft

Nyugdíjas jegy (nyugdíjas-igazolvánnyal): 500 Ft

7 év alatt a belépés ingyenes

Várunk mindenkit sok szeretettel, szurkolj a fiúknak a helyszínen!

Az NB I.-es mérkőzéseket élőben közvetítjük YouTube csatornánkon, így a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők - ugyan kicsit távolabbról – szintén szurkolhatnak a csapatnak.  

Hajrá, Hali!