Másodosztályú futsalcsapatunk 4–2-es vereséget szenvedett a veretlenül listavezető TFSE-BeStrong vendégeként. Volner Bence révén a 6. percben megszereztük a vezetést, majd a második félidő derekán Puhr Bálint egalizált, azonban a 34. minutumban kiállították kapusunkat, és két fővárosi gólra már nem volt válaszunk.

Sziffer András vezetőedző: „A bajnokságban veretlenül listavezető TFSE otthonában várt ránk megmérettetés, ráadásul a csapat túlnyomó része egy nappal korábban még U20-as mérkőzésen szerepelt. Vidák Balázs és Kiss Patrik nem tudott velünk tartani, azonban kiegészültünk az élvonalbeli keretből Nagy Kevinnel és Henrique Dinizzel. Remekül kezdtünk, magasan letámadtuk ellenfelünket, jól birtokoltuk a labdát majd a 6. percben megszereztük a vezetést egy pontrúgást követően, Volner Bence volt eredményes (0-1). Nem sokáig örülhettünk, mert két minutummal később egy védekezési hibánkat rögtön gólra váltották a hazaiak (1-1). A folytatásban maradt a lüktető és jó színvonalú játék, ahol mindkét félnek megvoltak az ígéretes próbálkozásai lehetőségei, de mivel több találat már nem esett, maradt a döntetlen állás a szünetre. A második félidő 22. percében már a TFSE-nél volt az előny (2-1), azonban ez nem fogott meg minket. Még nagyobb elánnal küzdöttünk, ez pedig helyzetekben is megmutatkozott, ami a játékrész derekán érett góllá, Puhr Bálint talált be (2-2). Az izgalmak fokozódtak, lövések és lehetőségek mindkét oldalon, majd a 34. percben kapusunkat kiállították egy nyilvánvaló gólhelyzet megakadályozásáért, a fővárosiak válaszul 4 a 3 elleni játékból ismét vezetéshez jutottak (3-2). A hátralévő időben az emberfölényes játékunknak köszönhetően beszorítottuk riválisunkat, több ízben is veszélyeztettünk, de nem tudtuk bevenni a TFSE kapuját, ellenben a játékvezető kisbüntetőt ítélt meg vendéglátónknak, melyet értékesítettek egy minutummal a vége előtt (4-2). Az utolsó percben is közel jártunk a gólszerzéshez, de csak oldalhálóig jutottunk, vagy blokkoltak a hazaiak, így az eredmény már nem változott. Sajnálom, hogy nem sikerült a bravúr, közel álltunk hozzá, úgy gondolom, a játék képe és a helyzetek alapján rászolgáltunk volna az egy pontra. A vereség ellenére minden dicséretem a játékosoké, akik büszkék lehetnek a mai teljesítményükre!”  

A 13. fordulóban a KISÉP Futsal Szigetszentmiklóst fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban december 2-án, hétfő 20 óra 45 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 12. FORDULÓ

2022. november 28., hétfő 20:30

TFSE-BeStrong – HALADÁS VSE II. ­4-2 (1-1)

TFSE-BeStrong: Nagyistván Balázs – Petroff Norbert, Dudás Dániel, Fehér Krisztián, Fehér Dániel, Kardos Bálint, Hegyi István, Papp Zsombor, Nemes Martin, Gregus Richárd, Sági Dániel, Szűcs Dániel, Fritz Attila, Modaressi Amirehsan

Vezetőedző: Póta Balázs

HALADÁS VSE II.: Homlok Levente – Nagy Kevin, Kárász Noel, Puhr Bálint, Henrique Diniz, Soronics Gergő, Novák Dániel, Dobos Dávid, Volner Bence, Körmendy Gábor

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Papp Zsombor (8’), Gregus Richárd (22’), Fehér Dániel 2 (34’, 39’) ill. Volner Bence (6’), Puhr Bálint (30’)

Piros lap: Homlok Levente (38’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top