A Nagykanizsa otthonában aratott 7–4-es sikert NB II.-es futsalcsapatunk a bajnokság alapszakaszának félidejében. A mieink részéről Vas Ádám és Puhr Bálint duplázott, valamint Volner Bence, Kárász Noel és egy hazai öngól alakította ki a magabiztos győzelmünket hozó végeredményt.

Sziffer András vezetőedző: „A bajnokság derekán igazi „hatpontos” mérkőzés várt ránk, hiszen a felső-házba kerülés végelszámolásánál nagyon értékes lehet ez a győzelem. Az első félidőt remekül kezdtük, nyolc perc elteltével már kétszer mattoltuk a hazaiakat (0-2). A folytatásban is domináltunk, de az adandó lehetőségeinkkel nem éltünk, nem úgy a Kanizsa, akik a hibáinkat kihasználva több veszélyes kontrát vezettek, amelyből a szünetig szépítettek is (1-2). A második játékrészben is folytatódott a fölényünk, amely a 26. percben érett góllá, egy remek szögletrúgás-kombinációból növeltük előnyünket, amit nem sokkal később még egy találattal megtoldottunk (2-4). A hazaiakat megfogta a két bekapott gól, a mieinket pedig megnyugtatta a biztos vezetés, továbbra is jól és veszélyesen játszottunk, ennek eredményeként tovább növeltük a különbséget (1-7). Sajnos az utolsó három minutumban egy kicsit kiengedtünk, könnyelművé váltunk, melyet vendéglátóink ki is használtak, és kozmetikázni tudtak az eredményen, elkerülve ezzel a kiütéses vereséget (4-7). Gratulálok a csapatnak a magabiztos győzelemhez, és ahhoz is, hogy nagyon sok jó dolgot csináltak, amely az eredményben is megmutatkozott”    

A bajnokság 12. forduló mérkőzése a listavezető TFSE-BeStrong otthonában vár ránk november 28-án, hétfő 20 óra 30 perckor.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 10. FORDULÓ

2022. november 14., hétfő 19:00

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB – HALADÁS VSE II. ­4-7 (1-2)

NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB: Szőke Richárd – Kollár Péter, Schuller Ferenc, Szőke Ádám, Pál Dávid, Szabó Ádám, Horváth Elemér, Fujsz Richárd, Novák László, Daróczi Ádám, Millei Bálint, Füzesi Péter

HALADÁS VSE II.: Homlok Levente – Knizs Olivér, Volner Bence, Kiss Patrik, Vas Ádám, Soronics Gergő, Kárász Noel, Vidák Balázs, Puhr Bálint, Dobos Dávid, Dobány Patrick

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Fujsz Richárd (15’), Kollár Péter 2 (37’, 40’), Millei Bálint (40’) ill. Volner Bence (2’), Vas Ádám 2 (8’, 36’), Kárász Noel (26’), Puhr Bálint 2 (28’, 33’), Pál Dávid (33’ – öngól)

Sárga lap: Dobos Dávid (18’), Kiss Patrik (29’)