Másodosztályú futsalcsapatunk 4–2-re múlta felül a Mad Dogs Futsal együttesét a Haladás Sportcsarnokban.  A tabella harmadik helyén szereplő Pest megyeik ellen Vas Ádám szerezte meg a vezetést, majd a második játékrészben Henrique Diniz, Vidák Balázs és Puhr Bálint biztosította be győzelmünket.

Sziffer András vezetőedző: „Az eddig veretlen, volt NB I.-es játékosokkal felálló MAD DOGS ellen egy rendkívül izgalmas és jó iramú mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a három pontot. Fiatal csapatunk Dinizzel és Vas Ádámmal kiegészülve lépett pályára. Az első félidőben mindkét csapat agresszívan és jól játszott, ami a kapuk előtti helyzetekben is megmutatkozott, ezekből mi jöttünk ki szerencsésebben, Vas Ádám révén értékesítettük egy lehetőségünket, ezzel 1–0-s állással vonulhattunk pihenőre. A második játékrészben is folytatódott a kemény és izgalmas játék, csapatunk határozottan védekezett, és jól támadott, ez pedig a 32. percben újabb találatot eredményezett, Diniz talált be (2-0). A folytatásban fokozta az iramot a vendégcsapat, voltak lehetőségeik, ám inkább Vidák Balázs iratkozott fel a góllövő listára (3-0). A Mad Dogs emberfölényes játékra váltott, ebből pedig a 37. minutumban szépíteni tudtak (3-1). Az utolsó perc sem telt tétlenül egyik oldalon sem, előbb egy üres kapus góllal Puhr Bálint volt sikeres (4-1), majd riválisunk is még egyszer beköszönt (4-2). A párharcon több találat már nem esett, így megérdemelt győzelemnek örülhetett csapatunk.  Változatos, izgalmas mérkőzésen sikerült nyernünk a bajnokság egyik esélyese ellen, ami nagy fegyvertény. Gratulálok a játékosoknak, mert megmutatták, ha fejben rendben vagyunk, és egymásért küzdünk, akkor még a legjobb csapatot is letudjuk győzni!”

Az NB II.-es bajnokság 6. játéknapján Dunaújvárosba utazunk, ahol október 3-án, 19 órakor lépünk pályára.

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 5. FORDULÓ

2022. szeptember 26., hétfő 20:45

HALADÁS VSE II. ­– MAD DOGS FUTSAL 4-2 (1-0)

HALADÁS VSE II.: Németh Krisztián – Körmendy Gábor, Vidák Balázs, Puhr Bálint, Vas Ádám, Soronics Gergő, Henrique Diniz, Kiss Patrik, Dobos Dávid, Vincze Bálint, Sodics Ádám, Dobány Patrick

Vezetőedző: Sziffer András

MAD DOGS FUTSAL: Trauber Martin – Barabás Miklós, Riberio Da Silva Roni, Cseri Gergő, Miskei Manó Gábor, Wittner Máté, Nagy Dániel, Horváth László, Romhányi Bálint, Kaszás Kristóf, Balogh Attila, Deményi Patrik, Semsei Márk

Vezetőedző: Kroó Zsolt

Gólszerzők: Vas Ádám (17’), Henrique Diniz (32’), Vidák Balázs (37’), Puhr Bálint (40’) ill. Miskei Manó Gábor (37’), Romhányi Bálint (40’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top