NB II.-es futsalcsapatunk 3-1-es vereséget szenvedett Szigetszentmiklóson a bajnokság 11. fordulójában. A Pest megyeiek a szünetre egygólos előnyre tettek szert, ezt megduplázták, majd Vidák Balázs utolsó perces szépítő találatát követően ismét eredményesek tudtak lenni, kialakítva ezzel a végeredményt.

A soron következő játéknapon a tabella alsó régiójában helyet foglaló Szigetszentmiklós otthonába látogatott Sziffer András együttese. A mérkőzés első góljára a 13. percig kellett várni, a játékrészben végül nem is született több találat, 1-0 állt az eredményjelzőn a szünetben. A fordulást követően közel tíz perc telt el, amikor a vendégek kapusa, Tövisháti Tamás révén ismét a hazaiak köszöntek be, tovább növelve előnyüket (2-0). A szépítő találatunk az utolsó percben jött, ekkor Vidák Balázs talált be (2-1), azonban rögtön érkezett a Szigetszentmiklós válasza, ami egyben a 3-1-es végeredményt is jelentette.

Sziffer András, vezetőedző: „Megérdemelten nyert a hazai csapat, mindkét játékrészben jobban akartak, agresszívabban, a párharcokat megnyerve játszottak. Mi mélyen a tudásunk alatt futsaloztunk, dekoncentráltan, rengeteg technikai hibával, nem lehetek büszke a csapatomra. Gratulálok a Szigetszentmiklósnak, megérdemelten tartották otthon a három pontot”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 11. FORDULÓ

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – HALADÁS VSE 3-1 (1-0)

KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS: Tövisháti Tamás – Csapó Balázs, Maczinkó Roland, Sztraka Péter, Kovács Attila, Vincze Szabolcs, Tősér Gábor, Sárosi Roland, Csapó András, Szabó Bence

Vezetőedző: Nagy Roland

Haladás VSE: Németh Krisztián – Horváth Zénó, Horváth Félix, Kiss Patrik, Vidák Balázs, Knizs Olivér, Dobos Dávid, Sodics Ádám, Puhr Bálint

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Csapó András (13’), Tövisháti Tamás (29’), Maczinkó Roland (40’), ill. Vidák Balázs (40’)