A listavezető TFSE otthonában kapott ki 5:3-ra az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Vidák Balázs tanítványai hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, sajnos azok zömét el is hibázták.

A pontvadászat 21. fordulójában a veretlenül éllovas TFSE otthonában lépett pályára a „Kis Hali”. Már mindkét együttes biztosította helyét a felsőházi rájátszásban, így a derbi leginkább a presztízsről szólt. Ennek tudatában nyílt sisakkal kezdték a derbit a küzdő felek. A hazaiak az első félidőben inkább a védekezéssel voltak elfoglalva, ám ennek ellenére kétszer sikerült betalálniuk a vasiak kapujába. A vendég zöld-fehérek azonban hiába uralták a meccset, a legnagyobb ziccereket is kihagyták.

A 2:0-ás hazai vezetésről kezdődő második játékrész már jóval több gólt hozott. Egészen pontosan hatot, melyen testvériesen megosztoztak a csapatok, így pedig a végeredmény 5:3 lett a TFSE javára.

Vidák Balázs edző: - A vereség ellenére is gratulálok a fiúknak, mert nagyon jól játszottak. Sajnos ezúttal is rengeteg helyzetet kihagytunk, de ezt én leginkább a rutintalanság számlájára írom. Hamarosan kezdődik majd a rájátszás, melyet már nagyon várunk. Mindenkit le akarunk győzni!

TFSE-Szertarsport.hu-Haladás VSE II. 5:3 (2:0)

Gólszerzők: Szalmás Zoltán 3 (9., 16., 34.), Rónaszéki Botond (30.), csernai Gábor (37.) illetve Vatamaniuc-Bartha Dávid (23.), Németh Zoltán (36.), Kovács Máté (40.)