NB II.-es futsalcsapatunk a Tihany FC gárdája ellen aratott 4-1-es győzelmet a Haladás Sportkomplexumban. A mieink Horváth Félix duplájával, valamint NB I.-es brazil légiósunk, Leandro Rezala és Horváth Zénó góljaival őrizték meg százszázalékos mérlegüket három forduló elteltével.

Sziffer András tanítványai jó formában várták a Tihany elleni összecsapást, az előző fordulóban - idegenben először - az ELTE-BEAC gárdáját győzték le. A mieink már az első percektől dominálni tudtak, majd a 7. minutumban Horváth Zénó bombagóljával a vezetést is sikerült megszerezni (1-0). A folytatásban is a vendégek kapuja forgott inkább veszélyben, de Homlok Leventének is volt lehetősége bravúrt bemutatnia. A helyzetkihasználásunk a félidő további részében viszont hagyott kívánnivalót maga után, ez pedig az utolsó percben meg is bosszulta magát, egyenlítettek a vendégek (1-1). A fordulást követően sem változott a játék képe: mi támadtunk, a vendégek masszívan védekeztek, ráadásul a korábban élvonalbeli veszprémi védő, Schmidmajer Ádám remek napot fogott ki. A jég a 35. percben tört meg: Vidák Balázs remek pontrúgása után Horváth Félix volt eredményes (2-1). A bekapott gól után öt a négy elleni játékra váltott a Tihany, ám ahelyett, hogy egyenlítettek volna, két labdaszerzést követően előbb az utolsó előtti percben Leandro Rezala köszönt be (3-1), majd Horváth Félix tudott duplázni (4-1). Ezzel ki is alakult a végeredmény, csapatunk magabiztos győzelmet aratott, ennek köszönhetően pedig az Újpesttel holtversenyben a tabella élén szerepel.

Sziffer András, vezetőedző: „Remekül kezdtük az idényt, háromból három mérkőzést sikerült megnyernünk. Annak különösen örülök, hogy az első két találkozóhoz hasonlóan ezúttal is rászolgáltunk a győzelemre, gratulálok a srácoknak a jó és eredményes játékhoz”

FÉRFI FUTSAL NB II., NYUGATI CSOPORT, 3. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – TIHANYI FC 4-1 (1-1)

Haladás VSE II.: Homlok Levente - Leandro Rezala, Mézer Viktor, Puhr Bálint, Vidák Balázs, Németh Krisztián, Kárász Noel, Knizs Olivér, Volner Bence, Horváth Félix, Kovács Máté, Horváth Zénó

Vezetőedző: Sziffer András

Tihanyi FC: Schmidmajer Ádám - Dévényi Márk, Körösi Péter, Csernay Dávid, Bocsev Balázs, Pap Kristóf, László Gábor, Bencsik Áron, Horváth Botond, Szücs Máté

Gólszerzők: Horváth Zénó (7’), Horváth Félix 2 (35’, 40’), Leandro Rezala (39’), ill. Csernay Dávid (19’)