NB II.-es futsalcsapatunk is elrajtolt, a Haladás Sportkomplexumban kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki idényét. Másodosztályú együttesünk két élvonalbeli játékosunkkal kiegészülve és csapatkapitányunk, Vidák Balázs vezérletével aratott 8-1-es sikert a Dunaújváros Futsal felett.

Hétfőn este bajnoki címvédő felnőtt csapatunkat követően másodosztályú együttesünk is pályára lépett, akik a Dunaújváros ellen kezdték meg az idényt. NB I.-es gárdánk a Nyírgyulaj elleni győzelmüket követően a lelátóról szurkoltak második csapatunknak. A mieinknek már a 2. percben megszerezte a vezetést NB I.-es együttesünk új brazil légiósa, Leando Rezala (1-0). A folytatásban csapatunk előnyét rutinos élvonalbeli játékosunk, Hajmási Milán duplázta meg a 8. percben, majd a félidő utolsó percében duplázott, így háromgólos vezetéssel vonulhattunk pihenőre. A szünet után egy öngólnak köszönhetően szépíteni tudtak a vendégek (3-1), ezt követően viszont kiszakadt a hazai gólzsák. A második játékrész első hazai találatát Knizs Olivér jegyezte (4-1), majd nem sokkal később Kiss Patrik iratkozott fel a gólszerzők közé (5-1). A folytatásban Vidák Balázs percei következtek, aki a 35., illetve a 39. minutumban is eredményes tudott lenni (7-1). A mérkőzést Leandro Rezala foglalta keretbe, a brazil klasszis második találatával alakult ki a 8-1-es végeredmény. Csapatunk a következő fordulóban szeptember 20-án, 20 órakor az ELTE-BEAC vendégeként lép pályára.

Sziffer András, vezetőedző: „A visszajátszó Hajmási Milánnal, Leandro Rezalával, valamint a rutinos és tapasztalt Vidák Balázzsal sorainkban végig dominálni tudtunk a mérkőzésen. A mi akaratunk érvényesült, emellett pedig védekezésben is hatékonyak voltunk. Tetszetősen játszottunk, szép dolgokat láttam a srácoktól. Magabiztos győzelmet arattunk, mindenkinek gratulálok!”

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 1. forduló

HALADÁS VSE – DUNAÚJVÁROSI FUTSAL 8-1 (3-0)

Haladás VSE: Németh Krisztián – Leandro Rezala, Kiss Patrik, Hajmási Milán, Vidák Balázs, Soronics Gergő, Knizs Olivér, Mézer Viktor, Puhr Bálint, Horváth Félix, Kovács Máté, Horváth Zénó

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Leandro Rezala 2 (2’, 40’), Hajmási Milán 2 (8’, 20’), Knizs Olivér (31’), Kiss Patrik (35’), Vidák Balázs 2 (35’, 39’)

 

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés Alex – Kovács Krisztián, Csányi Dávid, Bartha Roland, Szabó Kristóf, Gergely Milán, Bán Bercel, Váradi Kornél, Arlen Muncan, Facskó József Tamás

Játékosedző: Facskó József Tamás

Gólszerzők: Mézer Viktor (26’, öngól)