A teremszezon legrangosabb versenyén, a World Archery Teremíjász Országos Bajnokságon hét íjászunk képviselte egyesületünket. Molnár József, Kukorelli Edit, Seres Armand és Szabolcsi Bálint országos bajnoki címet szereztek, Molnárné Tóth Szilvia pedig bronzéremmel gazdagította eredménylistánkat.

A World Archery Teremíjász Országos Bajnokság március 14. és 15. között került megrendezésre a Pestszentimrei Sportkastélyban. Közel 250 íjász nevezett a nívós megmérettetésre, ahol az első napon barebow, vadászreflex, longbow és történelmi kategóriában; míg a második napon reflex, csigás, számszeríj és csigás-vadász kategóriában lőttek az íjászok.

Barebow kategóriában Beke Gábor a második helyen, Molnár József pedig a harmadik helyen rangsorolt. A következő fordulóban Molnár József már nem talált legyőzőre, és az aranydöntőben 6-4-es győzelmet aratott Kakas István felett, így újabb országos bajnoki címet ünnepelhetett. Beke Gábor sajnos a döntőben már nem tudta tartani kezdeti jó formáját, végül a hatodik helyen végzett. Vadászreflex kategóriában Kukorelli Edit és Seres Armand is magabiztos teljesítménnyel meneteltek az első helyig, és az utánpótláskorú Szabolcsi Bálint Bence sem talált kategóriájában legyőzőre. Molnárné Tóth Szilvia pedig barebow kategóriában indult, és végül bronzérmet szerzett. Donázy Imola csigás-vadász kategóriájában egyedüliként indult, és az országos bajnoki címhez szükséges pontokat nem sikerült meglőnie.

Haladás VSE eredmények:

Molnár József országos bajnok, I. hely – barebow, felnőtt férfi

Kukorelli Edit országos bajnok, I. hely – vadászreflex, felnőtt női

Seres Armand országos bajnok, I. hely – csigás-vadász, master férfi

Szabolcsi Bálint Bence országos bajnok, I. hely – vadászreflex, kadet férfi

Molnárné Tóth Szilvia III. hely – barebow, felnőtt női

Beke Gábor VI. hely – barebow, felnőtt férfi

Donázy Imola I. hely – csigás-vadász, felnőtt női
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top